FoodPro Preloader

Ignorând aceste sfaturi pentru pariuri online vei pierde timp și bani (P)

„Secretele pariorilor profesioniști sunt de fapt lucrurile simple pe care marea majoritate a jucătorilor pur și simplu nu le fac,” spune Cădar Marius, fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România, PariuriX.com.

Diferența între pierzători și câștigători, pe termen lung, se face pe baza specializării, a gradului de gradul de implicare și în funcție de seriozitatea cu care este tratat fenomenul. 

Ți-am pregătit 5 sfaturi care să te ajute să câștigi mai mult și mai sigur la pariuri online.

 

Joacă pariuri individuale


Matematic vorbind, șansele tale scad atunci când adaugi meciuri pe bilet. Comisionul pe care casa de pariuri și-l oprește din cote se multiplică în dezavantajul tău, fapt pentru care este cel mai bine pentru tine să nu joci pariuri multiple. Desparte biletul tău lung în pariuri individuale și compară balanța financiară a celor două situații. Îți garantez că jucând individual vei avea mai mult de câștigat!
 

Nu paria mai mult de 5% din bancă


Gândește-te că nu există pariuri sigure, chiar dacă ai în față cote de 1.01. Dacă ar fi exista ceva sigur, cu siguranță nu s-ar fi găsit în oferta unei case de pariuri online. Alege o strategie de gestiune a mizelor (Bankroll Management) și urmeaz-o în mod disciplinat. Gândește-te că profesioniștii, în general, pariază undeva între 2 și 5% din bancă pe eveniment… oare nu sunt ei mai în temă decât mulțimea?

Alege o agenție care se mulează pe stilul tău de joc


Nu trebuie să te iei nici după reclame, nici după recomandările vecinilor sau colegilor de breaslă, ci încearcă să descoperi care sunt casele de pariuri online care se mulează pe stilul tău de joc. Fiecare parior folosește alte strategii, pariază pe diferite competiții și sporturi, tranzacționează în mod diferit, la ore diferite și are alt stil de viață.

PariuriX.com recomandă agenția Netbet pentru pasionații de pariuri LIVE!

Te sfătuiesc insistent să cauți cele mai bune cote și oferte pentru ceea ce te interesează pe tine. Citește recenziile detaliate ale tuturor caselor de pariuri online licențiate în România aici: https://pariurix.com/agentii.

Inspiră-te din predicțiile celorlalți, dar nu le copia orbește


După cum spuneam și mai sus, nu există pariuri sigure. Nu te lăsa păcălit de cei care vând ponturi, susținând faptul că dețin informații legate de meciuri trucate. În schimb, este indicat să răsfoiești ponturile specialiștilor de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România, PariuriX.com, la adresa: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive.

O altă variantă utilă este să urmărești zilnic cele mai jucate 10 pariuri din cadrul concursului Biletul zilei, de pe același site de specialitate. Cele mai populare predicții ale zilei pot fi un bun punct de plecare pentru analiza ta personală:

 

Atunci când nu știi ceva, întreabă!


Ignoranța costă! Nu trata această activitate cu superficialitate dacă vrei să câștigi bani de pe urma ei.  Trebuie neapărat să citești ghidul gratuit publicat de Cădar Marius: GHID PARIURI ONLINE. Dacă ești începător, îți va prinde foarte bine, iar dacă ești avansat, consider-o ca pe o recapitulare extrem de sănătoasă care te va ajuta să-ți faci ordine printre gânduri.

Dacă nu vei găsi acolo răspunsuri pentru toate întrebările pe care le ai, intră pe forumul de discuții PariuriX.com și cu siguranță cineva îți va sări în ajutor!

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU