Cinemaraton, în topul audienţelor

Cinemaraton, în topul audienţelor

Miercuri, 28 decembrie, canalul de filme Cinemaraton a fost printre preferaţii publicului. Timp de 2 ore, între 21.30 şi 23.30, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever s-a clasat pe locul 4 în topul audienţelor naţionale, în rândul populaţiei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani din mediul urban.

Potrivit datelor Kantar Media, Cinemaraton a înregistrat 0,8 puncte de rating şi o cotă de piată de 3.1%. În cele 2 ore, peste 40.000 de români urmăreau un adevărat maraton de comedie cu Brigada Diverse, condusă de Toma Caragiu. Au fost 5 ore în alertă, în acţiune, la munte şi la mare, cu eroii celei mai populare serii de comedie- B.D.

Seria de filme-eveniment continuă la Cinemaraton. Joi, 29 decembrie, de la 21.45, telespectatorii vor urmări comedia Coborâm la prima, un film inspiraţional românesc în regia lui Teddy Necula cu Constantin Cotimanis, Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Constantin Drăgănescu şi Victoria Cociaş în rolurile principale.

Vineri, 30 decembrie, la ora 13.00, începe Maratonul HAIDUCILOR, seria integrală  regizată de Dinu Cocea ce prilejuieşte reîntâlnirea cu marii actori Toma Caragiu Emanoil Petruţ, Amza Pellea, Florin Piersic, Colea Răutu, Marga Barbu, Ion Besoiu sau Jean Constantin.
Iar în seara de Revelion postul de televiziune a pregătit un GEOMARATON la CINEMARATON TV.  Programul special din noaptea dintre ani este bazat pe veselie şi umor sub bagheta regizorului Geo Saizescu, supranumit regele comediei.  Pe 31 decembrie, de la  ora 19.45 Sosesc păsările călătoare, iar de la ora 22.00 telespectatorii sunt invitaţi să îşi pregătească  ţinutele pentru că…ASTĂ SEARĂ DANSĂM ÎN FAMILIE.

Imediat după miezul nopţii, 2023 aduce cu el  aventurile lui PĂCALĂ şi ale fiului său din PĂCALĂ SE ÎNTOARCE, iar spre dimineaţă ne dregem cu comedia SECRETUL LUI BACHUS.

viewscnt

Din aceeași categorie