Cove şi Diana Bart fac echipă la Primii câştigă

Un concurs de cultură generală unic în România, Primii câştigă îşi pregăteşte debutul la Prima TV. Gabriel Coveşeanu (Cove) are şi o nouă colegă în platoul emisiunii, pe Diana Bart. Primii câştigă este un quiz show dedicat tuturor telespectatorilor care sunt mari amatori de jocuri.  Prima TV le propune în această toamnă primul show interactiv. “Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea aplicaţiei ce va permite telespectatorilor accesul în emisiune. Cum va arăta show-ul? Eu pun întrebările de cultură generală la televizor iar participanţii concurează prin aplicaţie şi pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla. Am gândit un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care deţin un smartphone, iar premiile vor ajunge la cei mai rapizi participanţi, care au dat răspunsurile corecte. Nu e nevoie de casting, de scrisori, totul e la îndemâna telespectatorilor, suntem accesibili, cum s-ar zice, la un click distanţăJ”, spune Cove.

4 zile pe săptămână, de luni până joi, pasionaţii de quiz show vor putea participa la Primii câştigă de pe telefon, tabletă, laptop, de oriunde s-ar afla, în faţa televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv. “Mă bucur sa fiu din nou colegă de platou cu Cove. Suntem deja un cuplu de succes si le vom fi alături concurentilor pas cu pas. E o provocare, un show ce îmbină divertismentul cu precizia unei minţi antrenate şi abia aştept să îi premiem pe primii care…câştigă”, spune Diana Bart, co-prezentator al emisiunii.

Primii câştigă este un show unic de televiziune, în fiecare ediţie prezentatorii vor adresa 15 întrebări şi toţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărţi marele premiu.

viewscnt

Din aceeași categorie