Crede în sărbătoare, crede în bine, de Crăciun, la Prima TV

Sărbătoare cu muzică şi voie bună, filme şi debutul emisiunii Totu-i fain, prezentată de Diana Enache şi Alin Pascal. Prima TV a pregătit ediţii speciale şi programe de sărbătoare pentru ziua de Ajun şi Crăciun. De la filme tematice şi de box office, la desene animate pentru cei mici, până la ediţii speciale ale emisiunilor şi colinde.

Vineri, 23 decembrie, de la 15.30,  Prima TV difuzează o ediţie de sărbătoare a emisiunii “Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu. Trei Chefi: Nina Rus, Ioan Toma şi Roxana Prodan,  gătesc şi le oferă telespectatorilor cele mai delicioase idei culinare. Magicianul Teo Magicool aduce bucurie celor mici iar Moş Crăciun vine cu desagă plină de cadouri. Actorul Vasile Calofir a preluat misiunea, jilţul şi sacul Moşului, şi adecu daruri şi bucurii celor  mici aflaţi în platoul emisiunii, dar şi celor mari. Sarbatorile sunt prilej de voie bună, cu muzică şi zâmbete.În platoul emisiunii  lui  Cristi Brancu sunt artişti îndrăgiţi de români: Nico, Stelu Pandelescu, Brânduşa Covalciuc, Oana Matei şi Nadia Duluman.

Încă din dimineaţa de Ajun, magia Crăciunului intră în fiecare casă. De ora 08.00, Prima TV difuzeaza filmul ”Un sărut de Crăciun”, iar de la 12.00 toată familia poate urmări comedia ”Scrisori către Moş Crăciun”. De la 14:00, cei mici sunt invitaţi să se bucure de una dintre cele mai iubite producţii animate – ”Motanul încălţat”.

Sâmbătă, 24 decembrie, de la 16:00, la Prima TV debutează emisiunea ”Totu-i fain” , cu o ediţie specială de Crăciun. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever aduce originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea şi autenticitatea pe micile ecrane. Diana Enache şi Alin Pascal îşi fac debutul în postura de prezentatori TV într-o emisiune magazin ce îmbină muzica, umorul şi realitatea românească. Invitaţii celor doi vor cânta şi îşi vor aminti de frumuseţea Crăciunului din copilărie si de clipele petrecute la colindat.

Seara, în fiecare casă vor răsuna unele dintre cele mai frumoase colinde româneşti. Imediat după FOCUS 18, de la 19:15, Prima TV a pregătit un concert de colinde de Crăciun din Maramureş.

De la ora 20:00 istoria Naşterii lui Isus Hristos este spusă pe micul ecran în pelicula ”Iosif şi Maria”.

În ziua de Crăciun, Mircea Dinescu îşi invită telespectatorii de la ora 14:00 la o ediţie specială a emisiunii ”Poezie şi delicateţuri”. Nu vor lipsi bucatele tradiţionale, poveştile de viaţă, cele culinare şi de sărbătoare, muzica bună şi şarmul aparte al maestrului Dinescu.  De la ora 22:00, PRIMA TV difuzează un clasic al producţiilor de la Hollywood, comedia ”Cu Mafia pe urme” . În distribuţia filmului îi întâlnim pe celebrii Michelle Pfeiffer şi Alec Baldwin.

Crede în sărbătoare, crede în bine! Petrece Crăciunul la PRIMA TV !

viewscnt

Din aceeași categorie