Destinaţia anului 2022 va fi prezentată de Gianina Corondan

Destinaţia anului 2022 va fi prezentată de Gianina Corondan

In timp ce românii dau examenul omeniei şi ospitalităţii prin felul exemplar in care se mobilizează pentru primirea refugiaţilor din ţara vecină, realitatea dură de lângă noi ne face sa apreciem mai mult ceea ce avem frumos chiar aici, in România.

De aceea, nu e surprinzător că mii de români au intrat deja pe www.destinatiaanului.ro  pentru a nominaliza oraşele şi localităţile turistice pe care le iubesc şi vor sa le vadă incluse în topul destinaţiilor cele mai atractive din Romania.

La categoria "City Break" competiţia este intensa: pe lângă Oradea, Iaşi sau Brăila, finaliste ale ediţiei 2021, mulţi romani recomandă Braşovul, Clujul, Timişoara, Sibiul, Alba Iulia dar şi Craiova, Târgovişte, Brăila, Tulcea, Hunedoara şi Piatra Neamţ. Surprize plăcute apar şi la categoria "Localităţi turistice", unde nume noi ca Valea Doftanei, Brezoi, Sfântul Gheorghe (Delta Dunării), Rimetea, Breb, Slănic Moldova sau Vatra Dornei au strâns cele mai multe recomandări pana acum. Nominalizările continua pana pe 10 aprilie, când se va stabili podiumul pe categorii şi regiuni istorice.

Cele 6 destinaţii cu cele mai mari scoruri, vor beneficia apoi de promovare naţională intensă in lunile Mai-August atât pe social media cat şi prin emisiunile Destinaţia Anului difuzate pe Prima TV. Gazda emisiunii, Gianina Corondan, va călători cu echipa de filmare în fiecare destinaţie. De acolo va avea intervenţii live şi va realiza emisiuni cu principalele atracţii ale zonei.

"Sunt încântată să mă alătur aventurii numite “Destinaţia Anului“, să fim îndrumaţi de locuitorii şi cunoscătorii locurilor de însemnătate aparte şi sunt convinsă că vom scoate la iveală strălucirea unor destinaţii de petrecut timpul liber oriunde în ţară, vom dovedi că nu e musai să treci graniţa pentru a avea parte de aşa ceva. Că la noi s-a inventat proverbul: “Omul sfinţeste locul” a declarat Gianina Corondan. 

În următoarea etapă, juriul prezidat de Dragoş Anastasiu va acorda voturile celor mai atractive destinaţii pe baza înscrierilor şi ale unor criterii care cuprind investiţiile făcute în infrastructura turistică şi acţiunile de comunicare realizate in ultimii 2 ani. Votul juriului va conta pentru 1/3 din scor, iar numărul nominalizărilor pentru celelalte doua treimi.

Juriul acestei etape este format din 20 de experţi şi influenceri de turism:

Dragoş Anastasiu - Presedintele juriului, Alianţa Pentru Turism

Daniel Mischie - Alianţa Pentru Turism

Iulia Dangulea - Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului

Marilena Rumega - Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului

Dana Gonţ - www.DanaGont.ro

Felix Tătaru - Institutul Oraşelor Vizionare

Charlie Ottley - Producător TV

Adrian Voican - BIBI Touroperator

Călin Ilie - Federaţia Industriei Hoteliere din România

Andrei Blumer - Asociaţia de Ecoturism

Radu Florin - Fabrica de Aventura

Andreea şi Vlad Moraru - www.ValizeVesele.ro

Catinca şi Cristian Dorobanţu - Binome Film

Georgiana şi Vlad Anicăi - www.RomanianThrills.us

Cezar Dumitru - www.imperatortravel.ro

Simona şi Alex Vrânceanu - www.lipa-lipa.ro

Eddie Tone - www.tuktuk.ro

Oana Grozavu - www.visatorprinlume.ro

Mirela Leoni - www extravilan.ro

Raluca Jianu - epicvisits.com

 

Iubeşti o Destinaţie din Romania? Ajută la promovarea ei: intra pe www.destinatiaanului.ro şi nominalizeaz-o in competiţia Destinaţia Anului. Mai multe detalii despre campanie in Regulamentul campaniei, pot fi accesate pe https://www.destinatiaanului.ro/

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAŢIE DIN ŢARĂ!

viewscnt

Din aceeași categorie