Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, la emisiunea Super Cireaşa de pe tort două echipe, una mai trăsnită decât alta, se vor confrunta pentru a câştiga titlul de cea mai bună gazdă. Laurette Atindehou şi Benny Adegbuyi vs. Grig Chioriu şi Livia Taloi. Comentariile acide ale maestrului Horia Vîrlan la adresa echipelor nu s-au lăsat mult aşteptate. Astfel, despre “entuziasmul” Laurettei la cumpărături, Horia Vîrlan a spus că: “A murit de plictiseală, de oboseală şi de căldură. Mă mir că mai este în viaţă. Poate că este pisica cu 9 vieţi, mai sunt încă 6.”
Echipa trăsnită, Grig şi Livia, alias Pupăză şi Ema din serialul Trăsniţii, au gătit mâncare tradiţională: ciorbă de cocoş, raţă pe varză şi bineînţeles ceva care să destindă atmosfera, o vişinată homemade. Livia Taloi a spus despre experienţa gătitului la Super Cireaşa de pe tort că: “A fost solicitant pentru că e altfel să găteşti la foc deschis faţă de aragaz sau cuptor. Cel mai frumos a fost faptul că am reuşit să fac pâine cu mâna mea. După 25 de ani nu am uitat ce m-a învăţat bunica.” În acest timp Grig, a recunoscut că Livia a fost cu gătitul şi el cu treburile „bărbăteşti”, cum ar fi: “să prind cocoşul din ogradă pentru ciorbă, raţa de pe lac s-o punem pe varză şi să fac aprovizionarea din solar cu cele necesare: ceapa, morcovi, ananaşi şi pepeni… ce am găsit şi noi prin bătătură”. Deoarece filmările au avut loc la una din pensiunile sale de la Olăneşti, s-au gospodărit şi singuri, cu ce aveau prin casă şi pe lângă casă. “Ne-am descurcat foarte bine la gătit, mai mult Livia şi ca să nu se prindă… varza, normal, am mai amestecat şi eu în ea şi am gustat-o să văd dacă e bună.” a adăugat Grig.