Marius Manole este un medic orb în noul videoclip Alexandra Uşurelu

Alexandra Uşurelu ne surprinde din nou! În mijlocul pregătirilor pentru dublul concert pe care îl va susţine în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, artista lansează „Rămâi gândul cel dintâi”, unul dintre noile cântece care se vor afla pe al doilea album al său, însoţit de un videoclip în care actorul Marius Manole joacă extraordinar rolul unui medic orb “care taie pe cord”.

La fel ca majoritatea cântecelor Alexandrei, "Rămâi gândul cel dintâi" este scris şi orchestrat pentru band şi orchestră de Bobby Stoica, iar sursa inspiraţiei pentru cântec şi clip o constituie oamenii „care umblă legaţi la ochi prin sufletul nostru, iar noi îi acceptăm şi îi primim aşa, deşi ştim că sunt "fum dintr-un foc de suflet bun", povesteşte Alexandra Uşurelu.

La rândul său, Marius Manole, actor la Teatrul Naţional din Bucureşti, cu o bogată activitate artistică pe toate scenele de teatru din România, atât independente, cât şi instituţionalizate, ne spune de ce s-a alăturat proiectului Alexandrei Uşurelu: “Îmi place cum există, îmi place discreţia cu care îşi face loc în lume. Muzica ei mi se potriveşte perfect. Mi-a plăcut mult să lucrez cu ea. Alexandra Uşurelu e un om care adună în jurul ei energiile pozitive, le dă glas şi îi face pe oameni puţin mai fericiţi.”, încheie actorul.

În doar câteva săptămâni, pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Uşurelu, tânăra artistă independentă care a readus bunul simţ pe scenele din România, va reveni pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti cu spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, în cadrul căruia va cânta împreună cu o orchestră de 24 de instrumentişti. Artista va susţine două concerte simfonice consecutive în aceeaşi zi: de la orele 17:00 şi de la 20:00.

Biletele la concertul de la ora 17 pot fi cumpărate din reţelele eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro, de la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional şi mystage.ro.

Videoclipul, filmat de Florin Botea, poate fi vizionat mai jos.

viewscnt

Din aceeași categorie