Spectacol unic in Romania: Mnozil Brass, la Bucuresti: “Puteți vedea muzica noastră și puteți mirosi spectacolul”

Un concept de spectacol cu totul special urmeaza sa aiba reprezentatia la sfarsitul lunii iunii in Bucuresti. Trupa Mnozil Brass vine pe 26 iunie in Capitala si va sustine un concert-spectacol unic.


Mnozil Brass este o trupă formată din şapte instrumentişti austrieci, aparuta in 1992 in taverna lui Josef Mnozil din Viena, cunoscuta pentru diferitele stiluri de muzică interpretate doar cu ajutorul instrumentelor de alamă tradiţionale: trompetă, trombon, tuba. Si cine ar fi crezut acum douazeci si cinci de ani ca cei sapte pitici “suflatori de vise” vor pleca sa cucereasca lumea?

Trupa a devenit celebra pentru stilul lor unic, amestecand teatrul, genuri muzicale incompatibile în mintea multora - polca, jazz, muzică clasică, comedie cu esențe venind din vechiul circ. Au ajuns la peste 120 de concerte anual din cele mai îndepărtate zone ale continentului european până în Israel, Rusia, China, Taiwan, Japonia, Canada, SUA şi Australia.

Muzicile ”alămurilor” vor constitui baza unui stand-up comedy ”pentru toate gusturile, pentru toate vârstele”.

“Cirque” este cea mai nouă escapadă a celor şapte artişti de la Mnozil Brass, care intră în ring pentru a combate nebunia vieţii cotidiene cu muzică şi umor, transformând-o într-un circ purpuriu.

Luni, 26 iunie ora 19:30 la Circ & Variete Globus din Bucuresti!

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim.

viewscnt

Din aceeași categorie