Surorile Bambi vin să gătească fasole la SuperCireaşa de pe tort!

Surorile Bambi vin să gătească fasole la SuperCireaşa de pe tort!

Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea Super Cireaşa de pe tort are două echipe care se vor confrunta pentru a câştiga titlul de cea mai bună gazdă. Surorile Bambi, Raluca şi Denisa Tănase se vor lupta cu echipa format din Ştefan Stan şi Daniel Lazăr.

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi vor pregăti meniuri diferite iar surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştiga Super Cireaşa de pe tort. Surorile vor trebui să gătească cu fasole, inclusiv un desert, în timp ce Ştefan Stan şi Daniel Lazăr vor trebui să încropească un meniu cu dovlecei.

În timp ce Ştefan Stan a cerut prin telefon ajutorul mamei pentru a toca ceapa şi pentru a face dovlecei umpluţi, surorile Bambi şi-au dat în bobi de fasole chiar în piaţă. În acest fel, Raluca a aflat că se va mărita cu un brunet şi va avea un copil.

Nu vor lipsi, binenţeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum şi ponturile culinare pentru cei de acasă care îşi doresc să afle cum se gătesc de fapt reţetele vedetelor. Sâmbătă de la ora 20.30 o nouă ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort îi aşteaptă pe telespectatori cu un show culinar pe cinste! (vezi video aici)

viewscnt

Din aceeași categorie