Top 5 zodii puse mereu pe ceartă

Top 5 zodii puse mereu pe ceartă

Temperamentul, educaţia şi alţi factori care ţin de caracteristicile fiecărei zodii în parte fac ca unii nativi să fie înzestraţi cu o doză mai mare de sămânţă de scandal. Care sunt aceştia, află în rândurile de mai jos.

E bine să ştii mai multe despre cei din jurul tău, ca să te poţi feri de furia lor, pentru că se pot dezlănţui cu orice prilej. Nu îi provoca, e de preferat să fugi din calea lor, pentru că nimic bun nu poate ieşi din conflictul cu ei.

Scorpion

Nativii acestei zodii au un comportamentexploziv şi, fiind guvernaţi de Marte şi Pluto, Zeii Războiului şi Controlului, nu ratează nicio ocazie pentru dispute. În plus, dacă le-ai greşit cu ceva, aşteaptă-te să nu fii iertată aşa de uşor.

Peşti

Tăcuţi şi sensibili, nativii din această zodie pot fi în cale-afară de irascibili. E mai bine să nu-I critici, pentru că nu reacţionează bine la reproşuri, indiferent din partea cui vin. Nu doar că nu îi place să fie criticat, îl ţine minte pe cel care a avut îndrăzneala să-i spună că a greşit şi îl va pedepsi.

VEZI AICI CARE SUNT CEILALTI TREI SCANDALAGII AI ZODIACULUI

viewscnt

Din aceeași categorie