FoodPro Preloader

Urmareste Elisa di Rivombrosa la Prima TV si poti castiga colierul original purtat de personajul principal, Elisa

Anul Nou a adus la Prima TV o poveste fascinantă cu regi, conți, contese și bineînțeles o dragoste mare între doi oameni despărțiți doar de prejudecățile vremii. De luni pana vineri, de la ora 17.00, telespectatorii vad un serial de epocă ce surprinde prin eleganță, decoruri, scenografie, costume, dar și personaje bine definite. Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgostește de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferența mare de rang și de avere face imposibilă căsătoria celor doi.

Prima TV ofera posibilitatea ca fanii serialului sa poata castiga prețiosul colier al Elisei di Rivombrosa, moștenire lăsată de către contesa Agnese. Această frumoasă bijuterie este inspirată din secolul al XVIII-lea și este realizată din argint antichizat 925, complet hipoalergenic, cu părți suflate cu aur rose de 18 carate si este piesa originala creata special pentru serial.

Tot ce trebuie sa faca telespectatorii este sa prinda indiciul zilei din timpul serialului, difuzat de luni până vineri în intervalul 17:00-18:00 și sa se înscrie, pana pe 31 ianuarie, pe site-ul www.primatv.ro .
Cu cât mai multe indicii, cu atât mai multe șanse de câștig!Pentru mai multe detalii iata linkul de inscriere: http://www.primatv.ro/concursuri/concurs-elisa-di-rivombrosa

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU