Toamna aceasta, PrimaTV te cucereşte cu PREMII PE CUVÂNT!

Toamna aceasta, PrimaTV te cucereşte cu PREMII PE CUVÂNT!

Din 13 septembrie, Prima TV te provoacă din nou la concurs! Uită-te la Prima TV, prinde cuvintele-indicii din timpul programelor şi poţi câştiga, zilnic, 100 de euro! Marele Premiu al concursului toamnei îţi oferă o o vacanta de vis, un sejur de lux pentru întreaga familie la munte, la Predeal. Toamna aceasta, Prima TV te cucereşte cu noi premii pe cuvânt!

Indiciile zilei sunt de găsit la tot pasul, în programele Prima TV. Zilnic, între orele 06.00 – 24.00, în emisiunile şi fimele difuzate de Prima TV (cu excepţia ştirilor Focus 14:00, 18:00 si 22:00), telespectatorii pot descoperi cuvintele câştigătoare. Într-o singură zi, pe micul ecran vor apărea mai multe indicii. Pentru a intra în concurs, trebuie să înscrii pe www.primatv.ro, în sectiunea dedicată, doua indicii diferite din aceeaşi zi. Emisiunile în care apar indiciile se pot schimba de la o zi la alta.

În plus, în afară de indicii, pentru că înscrierea să fie validă, telespectatorii trebuie să ne spună şi pe ce canal prind Prima TV HD la ei acasă.

Poţi câştiga zilnic 100 de euro! Extragerile sunt zilnice, se fac printr-un sistem automat, iar câştigătorii sunt anunţaţi în matinalul Prima TV, Focus la prima oră, din ziua următoare. 

Câştigătorul Marelui Premiu va fi aflat la finalul concursului, pe data de 11 octombrie, în cadrul matinalului Focus la prima oră. La tragerea finală participă toţi cei care au intrat în competiţie şi s-au înscris pe www.primatv.ro, în secţiunea dedicată concursului, chiar dacă au câştigat un premiu zilnic.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro. Detalii poti afla şi de pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/PrimaTVRomania.

Ţine-te de cuvânt şi câştigă premii super tari cu Prima TV!

Toate detaliile se regăsesc în Regulamentul complet al campaniei, care poate fi accesat AICI.
Am citit și sunt de acord cu Regulamentul campaniei Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate