Ai cuvântul la matinalul Kiss FM şi Prima TV si Cove te premiază

Ai cuvântul la matinalul Kiss FM şi Prima TV si Cove te premiază

În fiecare luni, în DesKiss Dimineaţă, poţi câştiga doar ajutat de mintea ta. Realizatorul emisiunii Primii câştigă de la Prima TV este invitatul lui Dinu şi Oprişan în matinalul Kiss FM. Cove vine cu întrebările pregătite, primii care răspund corect sunt şi primii care câştigă premiul de 200 de euro.

În cadrul concursului vor fi adresate 2 întrebări, fiecare răspuns corect valorând 100 de euro. Dacă participantul răspunde corect la prima intrebare va câştiga suma de 100 euro şi va avea dreptul să răspundă la încă o întrebare. În cazul în care răspunde corect şi la a doua întrebare va câştiga încă o sută de euro. Daca nu răspunde corect la prima întrebare nu va câştiga suma de 100 euro, dar va avea dreptul de a răspunde la a două întrebare. În cazul unui răspuns corect la a două întrebare participantul va câştiga 100 euro, valoarea totală a premiului fiind 100 euro.

Concursul se va desfăşura în perioada 27 februarie — 20 martie 2023, în fiecare zi de luni a săptămânii.Vezi aici regulamentul.

Nu rata lunea matinalul Kiss FM.

Ai cultură generală, Cove te premiază! Pentru că Primii câştigă!
 

viewscnt

Din aceeași categorie