CONCURS EXCLUSIV VIP Votează reţeta preferată

CONCURS EXCLUSIV VIP Votează reţeta preferată

Exclusiv VIP te provoacă la un nou concurs! În zilele de marţi şi miercuri în cadrul emisiunilor din perioada 6 septembrie - 22 decembrie, o vedetă sau chef vor fi invitate în cadrul emisiunii şi vor găti în direct o reţeta preferată, în intervalul 16:00 la 17:30.

Telespectatorii care urmăresc Exclusiv VIP pot vota reţeta preferată, astfel: fiecare reţetă prezentată şi realizată de o vedetă în cadrul emisiunii va fi postată pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/exclusivvipcristibrancu în vederea votării acesteia. Primele 4 reţete care vor primi cele mai multe voturi vor intra în semifinale.

În ediţia Exclusiv VIP din data de 20 decembrie va fi prima semifinală în cadrul căreia vor concura reţetele care au obţinut locurile 3 şi 4, iar în ediţia din 21 decembrie va fi a doua semifinală.

În cadrul Exclusiv VIP din data de 22 decembrie va fi marea finală în cadrul căreia reţeta care a câştigat prima semifinală şi cu reţeta care a câştigat a două semifinală îşi vor dispută trofeul, locul I.Reţeta câştigătoare primeşte medalia de aur şi trofeul „EXCLUSIV CHEF” iar reţeta necâştigătoare primeşte medalia de argint.

Premiul/Premile sunt simbolice constând în medalii şi diplome oferite primelor 4 reţete câştigătoare, respectiv locul 1, 2, 3 şi 4. Reţeta câştigătoare a premiului 1 primeşte titlul de „EXCLUSIV CHEF”.

Vezi aci regulamentul concursului.

viewscnt

Din aceeași categorie