Concurs Prima TV “Urmăreşti Sinu, Râul pasiunilor”

În zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri a săptămânii din perioada 19 februarie – 29 martie 2024, în intervalul orar 13:00 – 14:00, va apărea pe ecran, în timpul difuzării serialului Sinu – Râul pasiunilor, pe Prima TV, întrebarea la care participanţii trebuie să răspundă corect în intervalul difuzării episodului din serial din ziua respectiva, prin trimiterea rapunsului corect prin sms – cu tarif normal- la numărul de telefon 0755.954.292.

Întrebările apar în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri a săptămânii din perioada 19 februarie – 29 martie 2024, în intervalul orar 13:00 – 14:00, de doua ori în timpul difuzării episodului din ziua respectiva. Într-o zi de concurs vă fi o singura întrebare care va apărea pe ecran de 2 ori – prin split screen -  pe parcursul difuzării serialului, întrebarea va fi unică pentru fiecare zi în parte, toate întrebările din zilele de concurs fiind valabile/valide.

Pentru o înscriere validă este necesar să fie trimis prin sms, 1 (un) răspuns corect la întrebarea de concurs din ziua de concurs, în intervalul orar 13:00 – 14:00, în zilele difuzării serialului, respectiv zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri a fiecărei săptămâni de concurs.sms-urile trimise în afara intervalului 13.00 – 14.00 nu vor fi luate în considerare, acestea nefiind valide.

Fiecare participant trebuie să se înscrie/ trimiţă cel puţin 1 (un) răspuns corect pe parcursul aceleiaşi zile de concurs, în intervalul şi numai în intervalul 13 – 14 când se difuzează episodul/episoadele serialului.

Participanţii, în scopul identificării lor corecte şi înscrierii valabile în concurs, vor comunica Organizatorului în momentul trimiterii răspunsului corect la întrebarea de concurs prin sms la numărul 0755.954.292 şi următoarele date de identificare (respectiv, numele complet, adresa de domiciliu complete şi adresa de e-mail). În privinţa persoanei/persoanelor desemnate câştigător/câştigători ai concursului, Organizatorul informează pe toţi participanţii că – la datele cu caracter personal menţionate anterior – se pot adaugă şi datele specifice din actul de identitate, aşa cum se precizează expres la Art. 8 de mai jos. Toate datele cu caracter personal comunicate Organizatorului, în conformitate cu prezentul Regulament, vor fi tratate cu deplina confidenţialitate.

Vezi aici regulamentul concursului.
 

viewscnt

Din aceeași categorie