Focus la prima oră te invită la concurs! Intră pe pagina de facebook a emisiunii şi câştigă la prima oră!

Focus la prima oră te invită la concurs! Intră pe pagina de facebook a emisiunii şi câştigă la prima oră!

De astăzi, 15 martie, până pe 11 aprilie, Focus la prima oră te invită la concurs. Intră pe pagina de Facebook a emisiunii şi câştigă la prima oră! Cei care doresc să câştige un super televizior - 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED – trebuie să intre pe pagina de facebook Focus la prima oră, să dea like şi follow, să îşi adauge la poza de profil frame-ul* numit #ŞiEuSuntMatinal şi să răspundă printr-un comentariu în postarea referitoare la concurs la întrebarea: „Tu la ce oră te trezeşti dimineaţa?”. Opţional, pot eticheta un prieten. 

 

https://www.facebook.com/focuslaprimaora/photos/a.107173288041395/119573140134743/

 

Va exista o postare săptămânală referitoare la concurs, în fiecare luni. Fiecare etapă săptămânală pentru înscrieri este valabilă de luni, ora 12:00, până duminică, ora 23:59. Procesarea şi anunţarea câstigătorilor se va face săptămânal, în perioada luni – vineri a săptămânii următoare a fiecarei etape/ săptămâni de concurs. Fiecare participant se poate înscrie în concurs o singură dată.

Se acordă câte un premiu pe săptămână. Desemnarea câştigătorilor se va face prin random.org, iar aceştia vor fi anunţaţi într-o postare referitoare la extragerea câştigătorilor săptămânali pe https://www.facebook.com/focuslaprimaora. Aceştia vor fi contactaţi prin intermediul datelor cu care s-au înscris în concurs.

Extragerea şi anunţarea câştigătorilor are loc în săptămâna următoare desfăşurării unei etape de concurs.

 

Mai multe detalii şi regulamentul de concurs AICI: https://www.primatv.ro/concursuri/regulamentul-concursului-prima-tv-castiga-la-prima-ora-20063671

 

viewscnt

Din aceeași categorie