”Prietena mea genială”, serialul momentului, te invită la concurs

”Prietena mea genială”, serialul momentului, te invită la concurs

 

Din 5 martie, de la ora 20:00, Prima TV începe difuzarea serialului-eveniment, Prietena mea genială, în premieră de televiziune (free tv). Serialul este ecranizarea primelor volume ale bestsellerului internaţional “Tetralogia Napolitană”, semnat de Elena Ferrante.
 
La lansarea serialului, Prima TV a pregătit pentru fanii serialului un concurs, desfăşurat pe pagina de Facebook Prima TV, într-o postare specială referitoare la concurs, având ca premii pachete “Tetralogia Napolitană” de Elena Ferrante. Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să descrie în comentarii ce inseamnă prietenia adevarată pentru ei. Opţional, îşi pot chiar şi surprinde cea mai bună prietenă (cel mai bun prieten) dându-le TAG în comentariu.
Concursul se va desfăşura săptămânal, pe parcursul a 8 săptămâni şi în total vor fi acordate 16 pachete de cărţi. Se vor alege câte doi câştigători săptămânali, prin intermediul random.org. Aceştia vor fi anunţaţi pe Facebook, pe pagina oficială Prima TV. Cărţile Elenei Ferrante sunt publicate în România de Editura Pandora M şi pot fi găsite pe pandoram.ro.
 
Serialul Prietena mea genială va fi difuzat începând din 5 martie, în fiecare vineri, de la ora 20.00, câte două episoade.
 
Mai multe detalii şi regulamentul campaniei AICI.
 
 
Regulamentul concursului poate fi consultat pe link-ul de mai jos:

https://www.primatv.ro/concursuri/regulament-concurs-prima-tv-prietena-mea-geniala-film-serial-20047111

viewscnt

Din aceeași categorie