Prima TV te trimite la concert: Deep Purple, 9 iulie, Romexpo - Bucureşti

Prima TV te trimite la concert: Deep Purple, 9 iulie, Romexpo - Bucureşti

În perioada 1 iunie – 17 septembrie 2023, Prima TV te trimite la concert.

Pe site-ul primatv.ro si pe pagina de Facebook Prima TV se vor posta diferite întrebări, iar mesajele eligibile, respectiv mesajele care conţin răspunsul/ răspunsurile corecte la întrebare/ întrebări din perioada aferentă concursului, vor fi selectate pentru participare.

Se acordă 5 premii pe fiecare ediţie a concursului, constând în 5 bilete duble la concertul aferet ediţiei/ etapei concursului.

Vezi aici regulamentul concursului.

Prima Etapa: 2 - 5 iunie 2023 – Concert HOLLYWOOD VAMPIRES, 8 iunie, Romexpo- Bucuresti.

In perioada 2- 5 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 6 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 2 – 5 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In perioada 6 - 7 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei intai a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul HOLLYWOOD VAMPIRES, 8 iunie, Romexpo- Bucuresti.

A doua Etapa: 8 - 12 iunie 2023 – Concert FIVE FINGER DEATH PUNCH, 14 iunie, Romexpo- Bucuresti - concert amânat la o dată ulterioară

In perioada 8 - 12 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 13 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 8 – 12 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 13 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a doua a concursului va primi/castiga 2 bilete la concertul FIVE FINGER DEATH PUNCH, 14 iunie, Romexpo- Bucuresti.

A treia Etapa: 13 - 14 iunie 2023 – Concert OMARA PORTUONDO, 17 iunie, Sala Palatului - Bucuresti.

In perioada 13 - 14 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din biografia cantaretei.

Pe data de 15 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 13 – 14 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 15 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a treia a concursului va primi/castiga 2(doua) bilete la concertul OMARA PORTUONDO, 17 iunie, Sala Palatului - Bucuresti.

A patra Etapa: 13 - 14 iunie 2023 – Concert TOM JONES, 18 iunie, Sala Palatului - Bucuresti.

In perioada 13 - 14 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din biografia lui Tom Jones.

Pe data de 15 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 13 – 14 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 15 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a patra a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul TOM JONES, 18 iunie, Sala Palatului - Bucuresti.

A cincea Etapa: 15 - 17 iunie 2023 – Concert PARKWAY DRIVE, 20 iunie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 15 - 17 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 18 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 15 – 17 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 18 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a cincea a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul PARKWAY DRIVE, 20 iunie, Romexpo - Bucuresti.

A sasea Etapa: 19 - 22 iunie 2023 – Concert THE 1975, 26 iunie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 19 - 22 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 23 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 19 – 22 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 23 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a sasea a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul THE 1975, 26 iunie, Romexpo - Bucuresti.

A saptea Etapa: 22 - 25 iunie 2023 – Concert SCORPIONS, 28 iunie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 22 - 25 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 26 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 22 – 25 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 26 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a saptea a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul SCORPIONS, 28 iunie, Romexpo - Bucuresti.

A opta Etapa: 26 - 27 iunie 2023 – Concert AMON AMARTH, 1 iulie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 26 - 27 iunie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 28 iunie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 26 – 27 iunie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 28 iunie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a opta a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul AMON AMARTH, 1 iulie, Romexpo - Bucuresti.

A noua Etapa: 3 - 5 iulie 2023 – Concert DEEP PURPLE, 9 iulie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 3 - 5 iulie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 6 iulie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 3 - 5 iulie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 6 iulie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a noua a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul DEEP PURPLE, 9 iulie, Romexpo - Bucuresti.

A zecea Etapa: 7 - 11 iulie 2023 – Concert ALTERNOSFERA, 14 iulie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 7 - 11 iulie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 12 iulie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 7 - 11 iulie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 12 iulie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a zecea a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul ALTERNOSFERA, 14 iulie, Romexpo - Bucuresti.

A unsprezecea Etapa: 10 - 12 iulie 2023 – Concert THE CONCERT, 15 iulie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 10 - 12 iulie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 13 iulie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 10 - 11 iulie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 13 iulie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a unsprezecea a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul THE CONCERT, 15 iulie, Romexpo - Bucuresti.

A doisprezecea Etapa: 24 - 25 iulie 2023 – SHINE FESTIVAL, 28 iulie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 24 - 25 iulie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 26 iulie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 24 - 25 iulie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 26 iulie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a doisprezecea a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul SHINE FESTIVAL, 28 iulie, Romexpo - Bucuresti.

A treisprezecea Etapa si ultima a concursului: 11 - 14 septembrie 2023 – Concert LOUIS TOMLINSAN, 17 septembrie, Romexpo - Bucuresti.

In perioada 11 - 14 septembrie, se va posta cate o intrebare pe zi din istoria formatiei si a membrilor ei.

Pe data de 15 septembrie vor fi selectate mesajele eligibile, respectiv mesajele care contin raspunsul/ raspunsurile corecte la intrebare/ intrebari din perioada 11 - 14 septembrie 2023, in concordanta cu cerinta de concurs, dintre care se vor extrage, prin random, 5 castigatori.

In 15 septembrie vor fi anuntati castigatorii pe pagina de facebook Prima TV.

Fiecare castigator aferent etapei a treisprezecea si ultima a concursului va primi/castiga 2 (doua) bilete la concertul LOUIS TOMLINSAN, 17 septembrie, Romexpo - Bucuresti.

viewscnt

Din aceeași categorie