CREDE ÎN BINE Blondie, asociaţia care înfăptuieşte miracole

De 24 de ani Prima TV crede în bine şi în puterea oamenilor de a-l înfăptui. Astăzi vă prezentăm povestea zborului 78. O cursă aeriană pentru viaţă, posibilă datorită asociaţiei Blondie. Fondatoarea ONG-ului, Adelina Toncean, e dependentă să facă bine. Şi oricât de grea ar fi lupta, trăieşte cu recunoştinţă fiecare miracol la care ia parte. De la începutul pandemiei organizează zboruri umanitare, prin care copiii care nu îşi pot găsi salvarea în România sunt duşi în spitale din străinătate.

RO 5303 Roma. Este numărul unei altfel de curse aeriene. O cursă contracronometru…pentru viaţă! Întreg avionul a fost închiriat de Asociaţia Blondie iar Adelina Toncean e femeia care face totul posibil.

Ambii copii sunt preluaţi de pe aeroportul din Sibiu. Paul, un băieţel de 10 ani, este primul care urcă la bord. Merge la Roma pentru evaluare în vederea transplantului pulmonar.

Urmează Anais. S-a născut cu un sindrom rar, care i-a provocat inclusiv o malformaţie la inimă. Nu poate respira singură, dar o operaţie, în Italia, poate schimba totul. Vali Dingă şi asistenta Irina Miu sunt cei care au viaţa copiilor înmmâini…în timpul zborului. Fetiţa e ventilată mecanic permanent.

Paul s-a născut cu fibroză chistică, o boală care afectează plămânii.

La o minune înfăptuită cu ajutorul oamenilor speră şi mama lui Anais. Spitalul e singura casă pe care fetiţa a avut-o în cele aproape două luni de viaţă…

Datorită asociaţiei Blondie, Anais şi Paul ajung acolo unde pot fi salvaţi!

Copiii îşi urmează acum calea spre salvare. Adelina ştie că se vor bucura de toate şansele

Până acum, asociaţia Blondie a investit mai mult de un milion de euro în zborurile pentru transfer medical. Adelina nu lasă pe nimeni în urmă. Visul ei este să aibă o ambulanţă aeriană, gata oricând să decoleze.

Puteţi fi parte din miracolele înfăptuite de Adelina şi Blondie. Pentru ca şi alţi copii să zboare spre şansa lor la viaţă.

Cauza Blondie a impresionat şi o casă de licitaţii. Care pe 8 decembrie….licitează… generozitatea. Pentru a putea participa trebuie să vă înscrieţi pe site-ul celor de la Artmark. Suma de pornire este de 250 de euro. Răsplata? Zeci…sute de vieţi salvate

 

viewscnt

Din aceeași categorie