CREDE ÎN BINE MagicBox - pachetul care ajunge lunar la familiile copiilor cu afecţiuni grave

MagicBox este pachetul care ajunge lunar la familiile copiilor cu afecţiuni grave. E plin cu alimente, produse de igienă şi… bunătate. Colega noastră Ioana Petric s-a alăturat demersului Asociaţiei Magic şi a dat o mână de ajutor şi…a împachetat o astfel de cutie. Pe care apoi a livrat-o către Armando, un băieţel de 11 ani care a învins cancerul. Ioana, ajutor de nădejde al lui Moş Crăciun, i-a pregătit şi alte cadouri.

Pe Ioana Petric o ştiţi de la emisiunile Cronica Cârcotaşilor şi Hai cu fetele! Acum am descoperit-o într-o altă ipostază, cea de zână bună. Alături de Florenţa Ilie, un om care a transformat ajutorul semenilor în misiunea vieţii, Ioana a pregătit o cutie… magică.

Astfel de colete ajung lunar către 450 de familii cu o situaţie materială dificilă şi copii bolnavi. Afecţiunile oncologice sunt cele mai frecvente diagnostice.

Ioana a întins ambele mâini. Pe lângă cutia magică, vedeta Prima TV a pregătit cu tot sufletul şi alte daruri.

O BICICLETĂ a completat totul. Odată darurile pregătite am pornit către Armando, un băieţel care în urmă cu trei ani a fost diagnosticat cu o tumoră canceroasă. Acum, a trecut de ce era mai greu şi se află sub observaţie medicală. L-am găsit copleşit de emoţii

Armando e mezinul într-o familie numeroasă, cu nouă copii. A înţeles şcoala e esenţială, aşa că învaţă cu drag.

Lui Armando îi place foarte mult şi să citească

După ce a despachetat darurile şi a dat o tură cu bicicleta mult dorită, Armando a trecut la desen. Alături de Ioana.

Acum e acasă, lângă cei mai dragi oameni, cei din familie.

Prima TV şi Asociaţia Magic şi-au propus ca subiectele principale ale celei frumoase luni din ani să fie Binele, Sărbătoarea şi Bucuria

Ca să aflaţi cum puteţi fi parte a magiei intraţi pe www.asociatiamagic.ro, secţiunea Implică-te. Dacă vreţi să trimiteţi lunar un magicbox sau să donaţi contravaloarea unei astfel de cutii, puteţi intra pe gpsmaps.rp/magicamp. Orice faptă bună, orice gest de implicare contează. Pentru că darul cel mai mare este BUNĂTATEA.

 

viewscnt

Din aceeași categorie