CREDE ÎN BINE PrimaTV şi Cronica Cârcotaşilor au colindat pe la toţi copiii pe la care sania Moşului n-a ajuns în anii trecuţi

Suntem în luna preferată a copiilor. Decembrie înseamnă pentru micuţii din toată lumea ghetuţe umplute cu dulciuri de Moş Nicolae şi cadouri frumos împachetate, lăsate sub brad de Moş Crăciun. În România există mii de părinţi care şi-ar dori ca luna decembrie să nu vină niciodată pentru că…pare că moşul nu ştie drumul spre casa lor. Sunt oameni care, însă, l-au învăţat. Şi pornesc, cu o caravană magică, spre ei. Sunt cei de la MAGIC. Împreună cu PrimaTV şi Cronica Cârcotaşilor au colindat pe la toţi copiii pe la care sania Moşului n-a ajuns în anii trecuţi.

Povestea Caravanei Magic a pornit de la un copil care i-a rugat pe voluntari să mai treacă pe la el. Nu să-i aducă ceva. Să vină doar să-l vadă şi să-l îmbrăţişeze. Nu s-au putut duce niciodată cu mâna goală şi s-au gândit să facă acelaşi gest şi pentru ceilalţi copii la care moşul nu ajunge

Colegii noştri cârcotaşi s-au alăturat pregătirilor. Nu singuri ci l-au adus pe Moş Crăciun pentru că au vrut ca micuţii asociaţiei Magic să fie primii la care ajunge bătrânelul.

Caravana Magică ajunge în decembrie la toţi copiii mai puţin norocoşi pentru care lista de dorinţe începe cu sănătate, continuă poate cu o carte de colorat şi creioane şi se termină, sfios, cu o carte de citit. Nu cer mai mult pentru că sărăcia i-a învăţat că trebuie să împartă şi vor ca moşul să aibă în tolbă câte un dar pentru fiecare.

Implică-te şi tu! Intră pe www.asociatiamagic.ro şi alege cum vrei să ajuţi: prin donaţie, prin redirecţionarea 20% din impozitul datorat statului de compania ta, prin voluntariat. Fii chiar tu ambasadorul faptelor bune, Crede în bine! Împarte bucurie!

 

viewscnt

Din aceeași categorie