FOCUS PE PRIMII O viaţă dedicată unei meserii

Se spune că puterea unei marci se recunoaşte prin oamenii care îi rămân alături peste ani. Să decizi că locul tău de muncă rămâne acelaşi timp de 25 de ani, este ceva deosebit şi de neînţeles în zilele noastre, când job-ul se schimbă şi odată la şase luni. Despre hotărâre, fidelitate şi o viaţă dedicată misiunii în care crezi, într-un nou episod FOCUS PE PRIMII. Astăzi este despre cei care nu se văd, dar fără de care nu ne-aţi putea vedea zi de zi: producătorii, logistica şi operatorii Prima TV.

Aceşti oameni muncesc de 25 de ani în acelaşi loc. De 25 de ani, deschid aceeaşi usă, se salută în fiecare dimineaţă, îşi fac confidenţe. Şi-au fost unii altora martori la căsătorii, naşteri, Crăciunuri, botezuri, înmormântări, boli, aniversări. Se cunosc, de fapt, de o viaţă.

În prezent, să faci televiziune pare un lucru uşor şi la îndemână: totul se rezolvă cu un computer performant, un pic de lumină, o cameră şi un inginer de sunet descurcăreţ. Acum 25 de ani lucrurile arătau foarte diferit.

Când spui televiziune, automat te gândeşti la cei pe care îi vezi şi pe care ajungi să îi apreciezi sau să nu, dar multe depind şi de facturi, combustibil, toner, hârtie … chestiuni care pot părea mărunte dar care contează la fel de mult ca şi dicţia prezentatorului.

Şi pentru că e vorba de luna decembrie, luna cadourilor şi o lună aniversară pentru PrimaTV, încheiem cu un gând bun.

viewscnt

Din aceeași categorie