Eduard şi Tania Dumitru sunt marii câştigători ai reality show-ului Cursa Iubirii

După 3 luni de competiţie acerbă, Cursa Iubirii, reality show-ul de la Prima TV, şi-a desemnat cuplul câştigător. Într-o finală disputată până în ultimul moment, Tania şi Eduard Dumitru au reuşit să îi surclaseze pe Cosmin şi Adela Pantazi şi, cu ajutorul votului publicului, să pună mâna pe premiul cel mare, de 15.000 de euro, şi o vacanţă exotică oferită de Agenţia de turism Karpaten.

Marea Finală din Cursa iubirii, difuzată sâmbătă de la 20.00 la Prima TV,  a fost plină de emoţii, dar şi de cuvinte grele. Cele 3 cupluri finaliste, Eduard şi Tania, Cristina şi Alexandru, Cosmin şi Adela şi-au exprimat regretele şi şi-au reproşat comportamentul avut pe parcursul competiţiei.  Susţinerea continuuă a celor de acasă a reuşit să o emoţioneze până la lacrimi pe războinica Adela. La final, două cupluri au intrat în cursa spre marele premiu iar votul publicului a decis cine este pe primul loc. 

Tania şi Eduard sunt marii câştigători ai primului sezon Cursa iubirii. Pentru cei doi, bucuria a fost imensă. « Am câştigat experienţă, am  învăţat despre noi, am câştigat atenţie în cuplu şi, mai ales, am înţeles cum să nu fim. M-am văzut în unele ipostaze în care nu am fost mândru şi am realizat că vreau să fiu altfel”,  a mărturisit  Eduard. “Pentru noi a fost o surpriză, nu ne aşteptam să reuşim să căştigăm. Speram să rămânem în cele două cupluri finaliste, cu Adela şi Cosmin, şi ştiam că ei vor câştiga. Cred că am câştigat datorită evoluţiei lui Eduard, oamenii au văzut asta si au apreciat », spune Tania.

Într-un gest frumos, Tania şi Eduard au luat o decizie surprinzătoare legată de premiul oferit de Agenţia de turism Karpaten, o vacanţă într-o destinaţie exotică, ultra all inclusive. « Noi am vorbit de acasă şi aici, în pauză, şi am zis că, dacă vom câştiga, am vrea să oferim premiul, vacanţa exotică,  lui Cosmin şi Adelei. Să se bucure de un tratament all inclusive.”

Cursa iubirii este un format unic de televiziune , un show care a dat frâu liber aventurii, competiţiei şi testării iubirii.

viewscnt

Din aceeași categorie