Din 14 martie, ora 14.00, Mircea Dinescu este la Prima TV cu emisiunea Poezie şi delicateţuri

Din 14 martie, ora 14.00, Mircea Dinescu este la Prima TV cu emisiunea Poezie şi delicateţuri
Din 14 martie, de la ora 14.00, Mircea Dinescu îi aşteaptă pe telespectatori cu emisiunea Poezie şi delicateţuri la Prima TV. Un show de două ore în care ingredientele culinare sunt omniprezente iar sarea şi piperul sunt adăugate de confesiunile invitaţilor. Toate acestea în cadrul de poveste al Portului Cultural Cetate.
 
Poezie şi delicateţuri oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viaţă a invitaţilor, iar bucătăreala este abordată simplu, fără pretenţii cu un aer autoironic adăugat de poetul Mircea Dinescu. Totul presărat cu muzică lăutărească adusă de ultimii lăutari care mai există în România, o mostră de autenticitate pe care Mircea Dinescu o aduce în faţa telespectatorilor Prima TV.
 
În prima ediţie a emisiunii va fi prezent fostul jucător de fotbal şi actual antrenor, Ioan Andone. El a evoluat şi pentru echipa naţională de fotbal a României şi a fost un jucător emblematic al clubului Dinamo. Ioan Andone este un gurmand şi mai intră prin bucătărie din când în când, fiind si proprietar de restaurant. Mircea Dinescu i-a pregătit o reţetă magică, pe care telespectatorii o vor descoperi, duminică, în Poezie şi delicateţuri, de la ora 14.00. Toate acestea în acordurile tarafului”Perla Dunării” din Calafat şi profesor Nelu Greblă.
 
Despre emisiunea prezentată de el la Prima TV, Mircea Dinescu spune: “Răscolesc în continuare după ultimii lăutari din România pe care eu i-am descoperit şi lansat. Din păcate nu se mai naşte o nouă generaţie de lăutari iar cei care sunt, sunt bătrâni lautari care au o zestre, moştenită de la bunicii lor, de cântece lăutăreşti cu hazul şi cu farmecul lor. Şi evident că o să invit vedete din lumea filmului, televiziunii dar şi din alte domenii - medici, sportivi, pe care încerc cu o cheiţă tainică să îi deschid şi să le aflu secretele şi biografiile.”
 
De duminică, 14 martie, Mircea Dinescu aşteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicateţurile nu vor fi numai din cele culinare.

 

viewscnt

Din aceeași categorie