Expediţia Umanitară CREDE ÎN BINE a ajuns la final

Expediţia Umanitară CREDE ÎN BINE a ajuns la final

Expediţia Umanitară CREDE ÎN BINE a ajuns la final, dar misiunea lui Mihai nu s-a încheiat. Mai trebuia făcută o oprire în Satul lui Moş Crăciun, la Rovaniemi Finlanda, pentru a-i înmâna Moşului toate dorinţele copiilor adunate într-o scrisoare făcută de cei de la Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

După o noapte petrecută în Nordul Extrem şi după un răsărit de soare la ora… două, Mihai şi-a propus să plece d devreme, pentru a ajunge cât mai repede în Satul lui Moş Crăciun, aflat la aproximativ 700 de km de Nordkapp.

Afară, pe esplanada complexului Nordkapp, Mihai a găsit mulţi turişti sosiţi special pentru prinderea răsăritului soarelui în cel mai nordic punct al continentului. Sentimentul este unic şi nu poate fi descris în cuvinte, iar pentru a-l înţelege trebuie să fii acolo pe parcursul celor 70 de zile de vară polară. Spre deosebire de ziua precedentă, când a plouat şi a fost frig, de data aceasta Drumul European E75 l-a primit pe Mihai cu „asfalt uscat”, tradiţionala urare a riderilor din întreaga lume, un fel de „fir întins” pentru pescari… Şi dacă tot era soare la 4 dimineaţa şi vreo 15 grade Celsius, Mihai a zis să se bucure un pic de asfaltul impecabil… Pe drum, însă, a dat de rigurozitatea poliţiştilor norvegieni care, pentru depăşirea vitezei cu doar 3 km/h peste limita legală, i-au aplicat o amendă… Acest eveniment l-a costat ceva pe Mihai, dar şi vreo 30 de minute din drumul său spre Rovaniemi.

După orele prânzului, a ajuns Mihai în Rovaniemi, oraşul oficial al lui Moş Crăciun. Copleşit de emoţii, dată fiind încărcătura momentului, Mihai a ajuns faţă în faţă cu Moşul şi i-a înmânat scrisoarea celor de la Dăruieşte Viaţă.

Moşul a fost foarte impresionat de eforturile acestora de a construi un Spital pentru Copii, exclusiv din donaţii şi sponsorizări! La fel de impresionat a fost şi când Mihai i-a povestit despre Campania Crede în Bine şi despre traseul parcurs prin întreaga Europă! Mesajul Moşului va fi trimis în perioada Crăciunului către toţi copiii aflaţi în spitalul Marie Curie, iar pentru ca dorinţele acestora să fie împlinite, vă îndemnăm să continuaţi să credeţi în bine şi să susţineţi iniţiativa #NoiFacemUnSpital.

viewscnt