Urmăreşte Focus la Prima Oră şi află dacă ai câştigat PREMII PE CUVÂNT

Prima TV te provoacă din nou la concurs! Şi te trimite în vacanţa îndelung aşteptată. Uită-te la Prima TV, prinde cuvintele-indicii din timpul programelor şi poţi câştiga, zilnic, 100 de euro! Marele Premiu al concursului verii îţi oferă o vacanta de vis, un sejur pentru 2 persoane la Hotel Phoenicia. Vara continuă cu super-premii, la Prima TV!
 
Indiciile zilei sunt de găsit la tot pasul, în programele Prima TV. Zilnic, între orele 06.00 – 24.00, în emisiunile şi fimele difuzate de Prima TV (cu excepţia ştirilor Focus 14:00, 18:00 si 22:00), telespectatorii pot descoperi cuvintele câştigătoare. Într-o singură zi, pe micul ecran vor apărea mai multe indicii. Pentru a intra în concurs, trebuie să înscrii pe www.primatv.ro, în sectiunea dedicată, două indicii diferite din aceeaşi zi. Emisiunile în care apar indiciile se pot schimba de la o zi la alta. Mai trebuie să ne spui şi pe ce canal prinzi Prima TV HD la tine acasă! 
 
Poţi câştiga zilnic 100 de euro! Extragerile sunt zilnice, se fac printr-un sistem automat, iar câştigătorii sunt anunţaţi în matinalul Prima TV, Focus la prima oră, din ziua următoare.

Câştigătorul Marelui Premiu va fi aflat la final, pe data de 30 august. La tragerea finală participă toţi cei care au intrat în competiţie şi s-au înscris pe www.primatv.ro, în secţiunea dedicată concursului, chiar dacă au câştigat un premiu zilnic.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro. Detalii poti afla şi de pe pagina noastră de Facebook

Ţine-te de cuvânt şi câştigă premii super tari cu Prima TV!
viewscnt