FoodPro Preloader

Cum sa izolezi rapid si usor spatiile greu accesibile din mansarde, subsoluri, beciuri sau sa reduci puntile termice

Suntem cu totii afectati in cazul spatiilor neizolate termic sau izolate necorespunzator. Pe-acolo se pierde energie termica si se comsuma inutil resurse, risipind energie si bani. Merita sa acordam atentie etansarii corecte a tuturor spatiilor, inclusiv a acelor zone greu accesibile, daca ne dorim confort in case si economisire de bani.

Spatiile neuniforme dau batai de cap la amenajari, pentru ca geometria suprafetelor nu este plana si nu se pot folosi materialele traditionale de izolare (panouri de polistiren sau vata). O solutie ideala pentru astfel de cazuri este folosirea de spuma poliuretanica izolatoare aplicabila prin pulverizare. Exista solutia “industriala” de spuma bicomponenta (la “butoaie”) dar aceasta este rentabila doar la proiectele mari. Pentru lucrarile obisnuite sau urgentele din santiere, s-a lansat recent si pe piata din Romania spuma poliuretanica “EasySpray”, fiind singura spuma la tub care poate fi aplicata prin pulverizare.

Spuma PENOSIL EasySpray este o spuma monocomponenta, prima din Europa cu continut aproape zero de izocianati, ce are o duza de pulverizare (patentata) ce se ataseaza pistolului de aplicare spuma, permitand astfel aplicarea prin pulverizare si etansarea rapida a unor suprafete mari si neuniforme.

Aceasta acoperă toate tipurile de suprafețe pentru a oferi izolare termică și fonică. Toate spațiile greu de accesat, unde utilizarea materialelor tradiționale de izolare este complicată. Izolarea conductelor, podurilor, balcoanelor, garajelor și pivnițelor. Izolarea grinzilor, ușilor, plafoanelor și a altor elemente de construcție, unde există riscul apariției de punți termice.

Formula elastică unică ajută la reducerea punților termice în structuri complexe și, de asemenea, reduce riscul apariției lor în cazul construcțiilor flexibile. Etanșarea prin pulverizare nu produce zone cu punți termice, ca în cazul plăcilor de izolație.

Spuma PENOSIL EasySpray poate fi utilizata cu succes pe toate suprafețele neuniforme sau rotunde, cum ar fi conducte, rezervoare sau cazane. Izolarea suprafețelor reci cu EasySpray este o modalitate foarte bună pentru a evita condensul.

Cum se aplica spuma poliuretanica EasySpray puteti vedea si pe linkul paginii de produs, sau puteti vizualiza aici pe pagina de youtube a producatorului (Penosil Romania).

Spuma izolatoare aplicabila prin pulverizare (EasySpray) este o solutie la indemana oricui, fiind usor de aplicat si fara a necesita pregatire speciala sau alte unelte in afara de pistolul obisnuit pentru aplicare spume poliuretanice.

Din practica utilizatorilor, spuma PENOSIL EasySpray a fost solutia perfecta pentru lucrări de reparaţie ale faţadei şi izolaţia marginilor exterioare ale clădirilor, izolaţia construcţiilor de mici dimensiuni, prevenirea condensului de pe suprafeţele reci, izolaţia conductelor de apă şi de ventilaţie. De asemenea se poate folosi la reparaţii minore la izolaţia acoperişului, sau la izolarea termica si fonica a oricaror anexe gospodaresti, sau chiar la zolarea rulotelor sau a dubelor.

 

Gasiti spuma PENOSIL EasySpray in magazine de materiale de constructii din tara sau puteti contacta reprezentantii Penosil Romania pentru a va indruma spre cel mai apropiat magazin sau a discuta detalii tehnice.

 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU