FoodPro Preloader

Duminică la Prima TV, de la ora 20.00, Schimb de tați în loc de Schimb de mame

Ediția din această săptămână a reality-show-ului Schimb de mame v-a pregătit o surpriză neașteptată. În acest episod, numele emisiunii se va schimba în... Schimb de tați ! De această dată, mamele vor fi cele care vor trebui să îi coordoneze pe bărbații ce le iau locul soților lor timp de o săptămână. În familiile puse la încercare în această săptămână, tații au un rol foarte important în întreținerea gospodăriilor.

Dorin și Iuliana sunt din Ciulnița și au doi copii: George și Elena. Aceștia duc o viață liniștită, dar întreținerea gospodăriei le ocupă o mare parte din timp. Gospodăria acestora e plină ochi de animale: oi, porci de diferite rase, viței și fel de fel de păsări. Toate aceste animale trebuie îngrijite cu drag în fiecare zi.

Viorel și Elena formează cea de a doua familie. Aceștia au o fetiță de numai un an și jumătate, pe nume Andreea. Cei trei locuiesc la Galați, într-un apartmanet mic și cochet, de care se îngrijesc atât Elena, cât și soțul ei, în funcție de timpul și de prioritățile fiecăruia.

Așadar, în această ediție veți urmări o adevărată provocare la care sunt supuși tații de schimb. Dorin va trebui să își amintească cum e să schimbe scutece și va trebui să aibă mare grijă de micuța Andreea. Tâmplar de meserie, Dorin va observa și lucruri de reparat prin casă. În Ciulnița, Viorel va învăța cum este să ai grijă, pe lângă familie, de o întreagă gospodărie, fiind ajutat și îndrumat de Iuliana.

Urmăriți duminică, 11 noiembrie, de la 20.00, ediția specială Schimb de tați . Fiți alături de Prima TV , pentru a urmări întreaga aventură la care sunt supuși tații de schimb.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU