Duminică la Prima TV, de la ora 20.00, Schimb de taţi în loc de Schimb de mame

Duminică la Prima TV, de la ora 20.00, Schimb de taţi în loc de Schimb de mame

Ediţia din această săptămână a reality-show-ului Schimb de mame v-a pregătit o surpriză neaşteptată. În acest episod, numele emisiunii se va schimba în... Schimb de taţi ! De această dată, mamele vor fi cele care vor trebui să îi coordoneze pe bărbaţii ce le iau locul soţilor lor timp de o săptămână. În familiile puse la încercare în această săptămână, taţii au un rol foarte important în întreţinerea gospodăriilor.

Dorin şi Iuliana sunt din Ciulniţa şi au doi copii: George şi Elena. Aceştia duc o viaţă liniştită, dar întreţinerea gospodăriei le ocupă o mare parte din timp. Gospodăria acestora e plină ochi de animale: oi, porci de diferite rase, viţei şi fel de fel de păsări. Toate aceste animale trebuie îngrijite cu drag în fiecare zi.

Viorel şi Elena formează cea de a doua familie. Aceştia au o fetiţă de numai un an şi jumătate, pe nume Andreea. Cei trei locuiesc la Galaţi, într-un apartmanet mic şi cochet, de care se îngrijesc atât Elena, cât şi soţul ei, în funcţie de timpul şi de priorităţile fiecăruia.

Aşadar, în această ediţie veţi urmări o adevărată provocare la care sunt supuşi taţii de schimb. Dorin va trebui să îşi amintească cum e să schimbe scutece şi va trebui să aibă mare grijă de micuţa Andreea. Tâmplar de meserie, Dorin va observa şi lucruri de reparat prin casă. În Ciulniţa, Viorel va învăţa cum este să ai grijă, pe lângă familie, de o întreagă gospodărie, fiind ajutat şi îndrumat de Iuliana.

Urmăriţi duminică, 11 noiembrie, de la 20.00, ediţia specială Schimb de taţi . Fiţi alături de Prima TV , pentru a urmări întreaga aventură la care sunt supuşi taţii de schimb.

viewscnt

Din aceeași categorie