Focus în vacanţă: Destinaţii romantice de Valentine's Day

Roma, Paris, Veneţia şi Budapesta. Se află în topul preferinţelor românilor când vine vorba despre un sejur romantic. Şi dacă tot se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, vă recomand să petreceţi câteva zile în doi într-unul dintre aceste oraşe unde iubirea pluteşte în aer! Oferte sunt pentru toate buzunarele. Pornesc de la 95 de euro de persoană şi ajung până la 255 de euro.

Alegeţi Budapesta, fie că vă orientaţi spre un sejur individual, fie că preferaţi să apelaţi la o agenţie. Faceţi pe-ndelete un tur de oraş care să cuprindă Parlamentul, Basilica Sfântul Stefan, Piaţa Eroilor, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sfântul Matei şi Castelul Buda. Serile vi le puteţi petrece răsfăţându-vă la una dintre nenumăratele băi termale şi puteţi face şi o croazieră pe Dunăre. Preţurile pentru un sejur de 3 nopţi, transport cu autocarul, cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus şi o vizită la Viena pornesc de la 95 de euro de persoană.

Parisul este unul dintre cele mai romantice oraşe din Europa, aşa că ar trebui să profitaţi de câteva zile petrecute în doi acolo. Ştiaţi că în Paris se petrec cele mai multe cereri în căsătorie? O plimbare pe malul Senei la apus sau pe Pont des Arts, unde cuplurile obişnuiau să încuie lacăte gravate cu numele lor, o cină într-un restaurant cochet sau o vizită în cartierul Montmartre trebuie bifate dacă vreţi să aveţi parte de o atmosferă demnă de Ziua Îndrăgostiţilor. Preţurile pentru un sejur de trei nopţi, cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus şi transport cu avionul sunt cuprinse între 242 şi 255 de euro de persoană.

Dacă nici Budapesta, nici Parisul nu vă fac cu ochiul, ce aţi zice de Roma? Se spune că orice cuplu care ajunge în Oraşul celor 7 Coline şi arunc? o monedă în Fontana di Trevi va fi legat de o dragoste eternă. Trebuie să ajungeţi să vizitaţi Colosseum-ul, Basilica Sfântul Petru şi Piazza Navona şi să vă plimbaţi pe străduţele pitoreşti. Un sejur ce cuprinde două nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus şi transport cu avionul este cuprins între 159 şi 165 de euro de persoană.

Veneţia este un oraş perfect pentru îndrăgostiţi. Oferiţi-i partenerului o plimbare cu gondola, fie în timpul zilei, fie la apus şi cu siguranţă îi veţi oferi o experienţă de neuitat. Descoperiţi labirintul străduţelor pitoreşti din jurul Pieţei San Marco, admiraţi frumuseţea clădirilor veneţiene, nu rataţi insulele Burano, Murano şi Torcello şi gustaţi un vin delicios în cramele din Campo Santa Margherita, Calle de la Bissa şi Fondamenta dei Ormeisini. Un sejur de două nopţi cazare într-un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus şi transport cu avionul porneşte de la 195 de euro şi ajunge la 218 euro de persoană.

viewscnt

Din aceeași categorie