Beatrice Busuioc este Supernanny, în fiecare sâmbătă, la Prima TV

Nativ înzestrată cu abilitatea de a relaţiona cu fiecare om potrivit personalităţii lui, Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV, este un psiholog reputat, specializat în Statele Unite şi preşedinte al Asociaţiei “Da, poţi!”. “Lucrul cu copiii reprezintă zilnic o provocare. Chiar dacă îţi concepi un plan pentru şedinţa din ziua respectivă, există posibilitatea să fii suprins. De ce? Copiii sunt fiinţe atât de sincere şi imprevizibile în reacţiile lor încât dacă nu eşti creativ, spontan şi plin de energie, mai ales în cazul celor mici, există posibilitatea să îi pierzi. Până la vârsta de 8-9 ani, copiii se bazează mai mult pe instinct decât pe judecată, ceea ce înseamnă că, independent de ce teorii încearcă părinţii să le transmită, este foarte important ceea ce fac părinţii, modelul ce îl oferă copiilor», punctează noua Supernanny de la Prima TV.

Prima TV difuzează un nou sezon al emisiunii care a cucerit deopotrivă părinţii şi copii. Încă din prima ediţiepărinţii vor afla multe lucruri extrem de importante, de la cum să reacţioneze în plină criză a celui mic până la cum să rezolve diversele provocări emoţionale pe care le trăiesc copiii lor.  « Ce alege copilul? REACŢII LA INTENSITATE MARE! De aceea, o să mă puteţi vedea şi în cadrul emisiunii folosind superlative în relaţia cu copiii (ex: wow, super, extraordinar, magnific, fantastic), asta având ca şi scop creşterea motivaţiei şi a încrederii în sine. Motivaţia socială este foarte importantă în interacţiunea cu copii (asta spun studiile ştiinţifice în analiză aplicată a comportamentului uman), care sugerează reacţii expansive pentru a-i determina pe copii să se hrănească cu acestea», spune Supernanny Beatrice.

Propunerea de a deveni  Supernanny a fost pentru Beatrice o adevărată provocare.  ”Sunt o persoană cu valori şi principii foarte bine definite şi sunt foarte calculată în ceea ce priveşte orice decizie din punct de vedere profesional. Vreau să mă asigur întotdeauna că acolo unde păşesc aduc un plus valoare în viaţa oamenilor. Iubesc ideea de a sparge tiparele încă din perioada de incubare, având acces la întreg mediul familial al fiecărui copil în parte. Nu mi-e străină ideea de a-mi petrece câteva zile alături de copil şi familie, pentru că eu sunt o “Super Betty” de câţiva ani pentru părinţii şi copiii din afara ţării. Am colaborări în 5 ţări, acolo unde, la un interval de câteva luni, poposesc câte o săptămână - două pentru a face observaţie, intervenţie şi a preda ştafeta părinţilor să menţină lucrurile şi după plecarea mea. Ulterior îi coordonez o dată la două săptămâni online, pentru a vedea ce progrese, dificultăţi sau neclarităţi există şi a ajusta lucrurile în proces. De aceea, proiectul Supernanny vine ca o completare frumoasă şi armonioasă a ceea ce practic de ani de zile, oferindu-mi ocazia să răspândesc raze de soare din inima mea cât mai multor familii. »

Beatrice Busuioc este Masterandă a Universităţii UC Santa Barbara, California, cu specializarea Applied Behavior Analysis. Are Master în Psihologie, la Universitatea Bucureşti. A studiat Public Speaking, Leadership &Coaching la Maxwell Leadership România, cel mai apreciat program internaţional de leadership şi dezvoltare personală. “Programul de formare John Maxwell Team România m-a ajutat să devin un bun leader, public speaker şi trainer pentru echipa cu care lucrez. De asemenea, am învăţat tehnici prin care să îi îndrum pe copii să se expună în faţa unui public, fără a se simţi sub «lupa autorităţii»”, spune Beatrice Busuioc, Supernanny de la Prima TV.

În fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Prima TV, telespectatorii sunt invitaţi să trăiască emoţie, pasiune, joacă, distracţie şi multă iubire în noul sezon Supernanny.

viewscnt

Din aceeași categorie