Canalele Look Sport se transformă, din 19 aprilie, în Prima Sport

Din 19 aprilie, canalele Look Sport se transformă în Prima Sport. LookSport+, LookSport, LookSport2 şi LookSport3 vor deveni Prima Sport 1, 2, 3 şi 4 iar din vară se va lansa şi Prima Sport 5.

Din vara lui 2022, Prima Sport va difuza Premier League, cel mai important campionat de fotbal din lume. Astfel, Prima Sport va transmite cele mai importante şase campionate de fotbal conform coeficienţilor UEFA:  Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Ligue 1(Franţa) si Primeira Liga (Portugalia).

Oferta de fotbal Prima Sport este completată de UEFA Champions League, fotbalul autohton din Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, precum si de competiţii importante din alte sporturi precum Formula 1, Moto GP, cupele europene de handbal, baschetul din Liga Naţională, campionatele mondiale si europene de handbal masculin si feminin, turnee de tenis, Cupa Davis sau Fed Cup.

Din 19 aprilie telespectatorii se vor delecta cu cele mai puternice competiţii din fotbal, motorsport, baschet, gimnastică sau tenis, iar familia PRIMA se măreşte cu 4 noi canale dedicate 100% sportului!

viewscnt

Din aceeași categorie