CFR 1907 Cluj - Dinamo Kiev, miercuri, de la ora 21:00

Partida se vede miercuri, de la ora 21.00, la Prima TV. Pentru cei aflaţi pe teren, în tribune sau în faţa micului ecran, CFR Cluj- Dinamo Kiev este mai mult decât un meci de fotbal, este o partidă care arată susţinerea pentru un popor greu încercat.

În exclusivitate în România, Prima TV transmite, în Săptămâna Mare, meciul pentru pace. Campioana României şi campioana Ucrainei se întâlnesc într-o partidă amicală cu semnificatii adânci.  Elevii lui Dan Petrescu primesc echipa de Champions League a lui Mircea Lucescu. Vor fi 90 de minute de sport, fair play şi prietenie. În avanpremiera partidei, pe Arena din Cluj va avea loc un spectacol de sunet şi lumină iar artista ucraineană  Ruslana şi  Adela Todoran vor interpreta melodia Imagine a lui John Lennon.

Meciul pentru pace, care începe la ora 21.30, este parte a unui turneu european în cadrul căruia Dinamo Kiev a jucat deja un meci amical la Varşovia. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

România crede în bine şi în pace!

viewscnt

Din aceeași categorie