Meci amical: România - Bulgaria, la 21:30

Începe numărătoarea inversă pentru tricolorii lui Edi Iordănescu iar de Euro 2024 ne mai despart doar 11 zile. Naţionala de fotbal îşi continuă pregătirea pentru debutul din 16 iunie, de pe Allianz Arena din Munchen,  împotriva Naţionalei Ucrainei.

Marţi, 04 iunie, de la 21.30, Prima TV difuzează în exclusivitate în România meciul dintre România şi Bulgaria, un meci amical care îi ajută pe tricolori să îşi regleze jocul înainte de Euro 2024. În avanpremiera partidei, în Studioul UEFA de la  Prima TV, Alex Rădulescu şi invitaţii săi, internationalii Florin Gardoş şi Viorel Moldovan, vor discuta despre deciziile lui Edi Iordănescu, dar şi despre forma tricolorilor si convocarile selectionerului.

Meciul de pe stadioul Ghencea este comentat de Costi Mocanu şi Emil Grădinescu. Partida România-Bulgaria începe la 21.30  şi va fi urmată, pe Prima TV, de la 23.30, de o analiză pertinentă a partidei în cadrul emisiunii Studio UEFA. Din 14 iunie România va participa la Euro 2024  din Germania. Naţionala de fotbal face parte din Grupa E, alături de Belgia şi de Slovacia şi Ucraina.

Programul meciurilor:

o   17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)

o   22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)

o   26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

viewscnt

Din aceeași categorie