Mihai Stoica, invitat permanent al emisiunilor Prima Sport

Mihai Stoica, invitat permanent al emisiunilor Prima Sport

Prima Sport aliniază echipa de Euro. După fostul internaţional, Basarab Panduru, şi jurnaliştii Silviu Tudor Samuilă şi Dan Udrea, Mihai Stoica schimbă şi el echipa. El va fi invitat permanent al emisiunilor difuzate pe canalul deţinut de Clever Media si va debuta în noua postură cu analize sportive la Europeanul de fotbal din Germania, în emisiunea Euro Show. Apoi, va comenta competiţiile importante:  SuperLiga, Cupa României, Premier League, şi multe alte competiţii de top difuzate de Prima Sport. Într-un sezon în care FCSB, campioană după 9 ani, va evolua în preliminariile  UEFA Champions League, Mihai Stoica va fi prezent în studioul Prima Sport de la sfârşitul lunii iunie. În ultimii 3 ani, Mihai Stoica a fost analist Orange Sport, iar în fotbal, de-a lungul unei cariere de zeci de ani, a fost pe rând preşedinte la Oţelul Galaţi, manager general la Unirea Urziceni şi apoi la FCSB.

Din 14 iunie, la Prima Sport,  debutează emisiunea Euro Show, un show sportiv care îi va ţine la curent pe suporterii români cu toate informaţiile care vin din Germania de la echipa de corespondenţi Prima Sport: Paul Andone şi Eduard Cîrjaliu. Emisiunea va cuprinde analizele jocurilor, interviuri cu jucătorii Naţionalei, reportaje cu suporterii din Germania şi cele mai frumoase momente surprinse de jurnalişti în atmosfera nopţilor fierbinţi de vară ale Europeanului care începe mâine. Dan Udrea, Alex Rădulescu şi Silviu Tudor Samuilă vor realiza emisiunea dedicată celui mai important eveniment fotbalistic al verii, turneul final din Germania.

Euro Show este primul program de la Prima Sport în care vor putea fi urmărite toate cele patru achiziţii recente ale postului de sport: jurnaliştii Dan Udrea şi Silviu Tudor Samuilă, fostul internaţional Basarab Panduru şi preşedintele CA FCSB Mihai Stoica.

viewscnt

Din aceeași categorie