Ora de Profit.ro: Cel mai bine plătit job al săptămânii: 5.000 de euro lunar

Cel mai bine plătit job al săptămânii este cel de manager general pentru filiala din România a unei companii multinaţionale specializate în credite personale. Oferta: 5.000 de euro pe lună. Iar cel mai interesant job al săptămânii este cel de creator de conţinut pentru o companie din Marea Britanie ce îşi extinde serviciile şi în România. Job-ul este remote şi presupune coordonarea unei echipe de creaţie şi livrarea de conţinut text şi video. Salariul: între 1.400 şi 1.800 de euro pe lună, arată platforma Bestjobs.ro într-o analiză pentru Ora de Profit.ro de la Prima TV.

În topul salariilor în funcţie de domeniu avem pe primul loc un post de director tehnic mentenanţă în cadrul unei companii din Prahova, din domeniul petrolului şi gazelor, salariul fiind între 2.000 şi 3.000 de euro. Pe locul 2 avem un contabil senior într-o companie din Oradea din domeniul industrial, cu un salariu de 1.800 – 2.000 de euro. Iar pe 3, un reprezentant asistenţă clienţi într-o instituţie financiară din Bucureşti. Salariul este cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro pe lună.

Vânzările au fost domeniul cu cele mai multe angajări,  în vreme ce oraşul unde s-au încheiat cele mai multe contracte de muncă a fost Iaşi.

Angajatorul cu cele mai multe CV-uri depuse a fost un lanţ de supermarketuri care angajează lucrători comerciali, casieri, asistenţi vânzări şi manageri de departament în magazinele sale din ţară. În topul celor mai dorite domenii pentru job-uri remote regăsim săptămâna aceasta vânzările, finanţele, call-center-ul şi IT-ul, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de consilier juridic în cadrul unei companii de creditare. Peste 300 de persoane interesate şi-au depus CV-urile.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de muncă – în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi, în domenii precum vânzări, financiar, management şi inginerie. În schimb, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere de muncă le regăsim în Călăraşi, Târgu Jiu, Giurgiu, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Alexandria şi Vaslui, în domenii precum agricultură, babysitting, educaţie, sport şi servicii de frumuseţe.

viewscnt

Din aceeași categorie