Viorica din Clejani: "Fulgy este acum într-un loc sigur, este în siguranţă"

Viorica din Clejani: "Fulgy este acum într-un loc sigur, este în siguranţă"

Drama din familia Clejanilor continuă. Aventurile lui Fulgy, fiul cel mic, ţin prima pagină a ziarelor. Atât Viorica, cât şi Ioniţă de la Clejani sunt de partea fiului lor şi dau asigurări că acesta îşi va reveni după episodul petrecut în urmă cu câteva zile. Cei doi i-au povestit lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP care este atmosfera de acasă şi cine cred ei că sunt vinovaţii din spatele acţiunilor lui Fulgy. „Am încercat să înţeleg ce s-a întâmplat şi de ce. Răspunsurile mele au fost că a copiat o strategie de afară şi ajuns până într-un anumit punct în care nu a putut să îşi gestioneze emoţiile şi atunci a început să răspundă unor oameni care au scris rău şi provocator”, spune Ioniţă. Îndurerat, tatăl şi-a continuat confesiunea în platoul Exclusiv VIP. „Fulgy a avut o influenţă de undeva că altfel nu explic răutatea împotriva lui Alex Velea. Pentru că eu nu înţeleg cum e să vorbeşti azi de bine de Alex Velea şi apoi mâine să spui răutăţile alea. Am vrut să merg acasă la Alex Velea, să îmi cer scuze faţă de familia lui şi faţă de el.”

Şi Viorica de la Clejani este alături de fiul ei şi dă asigurări că acesta va fi bine. „Există doctori terapeuţi, psihologi,care te ajută. Fulgy acum este într-un loc sigur, este în siguranţă şi ne ocupăm de el să îi fie bine.”

Ioniţă şi Viorica fac front comun şi promit că îşi vor aduce băiatul pe calea cea bună. „Suntem oameni şi greşim, încercăm să fim alături şi îl ajutăm şi să înveţe din greşeală şi să meargă mai departe. Fulgy este major, nu pot să îl strâng de gât. Este responsabil de ceea ce face. Nu este un copil rău, este un băiat bun care nu a făcut faţă la tot ce este în jurul lui”, a spus Ioniţă la Prima TV.

Ca orice mama Viorica are şi soluţia salvatoare.  „Îl însor până la urmă. I-am zis că ia o fată de lăutari pe care o ştiu de mult. Dar el vrea din asta sexy, cu sâni, cu buze!”

Dincolo de acestea, cei doi au răbufnit în platoul emisiunii Exclusiv Vip la adresa autorităţilor şi a jurnalistilor, pe care îi acuză că nu fac nimic pentru a arăta dealerii de droguri şi pe cei care le fac rău copiilor. „Când am fost la INML, acolo erau 30 de tineri ca şi Fulgy, dar televiziunile se uitau doar la el. De ce nu îi luăm pe toţi dealerii ăştia? Vin toţi la poartă la mine, dar nu se duc acolo unde se vinde”, spune Ioniţă. Supărată, Viorica vorbeşte şi despre festivalurile la care se consumă droguri. „La festivaluri merg numai drogaţi. Am văzut eu copii luaţi la 9 dimineaţa pe targă. Am văzut seringi. Şi părinţii spun că au lăsat copiii la Festival unde sunt toţi copiii din lumea bună. Mie nici prin cap nu mi-a trecut cum arată lumea stupefiantelor. Cine nu ştie, să nu vorbească.”

viewscnt

Din aceeași categorie