4 destinatii de vis in Filipine. Cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi

4 destinatii de vis in Filipine. Cele mai frumoase locuri pe care sa le vizitezi

Filipine este o tara subevaluata, care devine din ce in ce mai populara. Nu este usor accesibil, spre deosebire de tarile invecinate, cum ar fi Thailanda, Cambodgia, Vietnam, de obicei, are nevoie de rabdare din partea calatorului si de un ochi deschis care apreciaza frumusetea salbatica.

Adevarul este ca Filipine este, de obicei, o destinatie omisa de calatori din cauza costurilor si accesului incomod. In ciuda acestora, Filipine este de vizitat, deoarece se bucura de peisaje uimitoare, plaje nealterate si verdeaţă tropical.

Boracay

Boracay este sinonim cu nisipul alb si apele de cristal albastru. Nu intotdeauna insula a fost o oaza de liniste, in trecut fiind numita chiar Ibiza din Filipine.

Multe lucruri s-au schimbat pe insula (limite turistice, interzicerea maselor plastice) si aceste schimbari au fost cu siguranta un plus pentru natura. Boracay aduce incet viata lenta a unei vacante bine meritate si, acum, calatorii de vacanta care cauta paradisuri se pot bucura de frumusetea nealterata a acestui paradis tropical.

El Nido, Palawan

Vazuta ca ultima frontiera a arhipelagului filipinez, Palawan este cea mai pura definitie a vietii autentice a insulei. Printre cele mai bune destinatii se numara El Nido, un oras ciudat de plaja inconjurat de calcar.

Oricare ar fi bugetul , El Nido te asteapta cu hoteluri de cinci stele, oferind facilitati numeroase pana la pensiuni.

Pentru cei care vor sa stea la soare au plajele Las Cabanas si Nacpan, unele dintre cele mai bune locuri. Includeti in turul d epe insula Laguna Mica, Insula Shimizu, Plaja Seven Commando, Pestera Cudugno.

Coron, Palawan

Coron este sora geamana a lui El Nido, poate la fel de frumos, dar are propriul sau farmec distinct. Lagunele sale si apele turcoaz albastru sunt o invitatie pentru calatori, dar si Muntele Tapyas.

Un alt loc pentru a da startul listei tale de calatorii este imaginea postala perfecta a Lacului Kayangan. Poreclit ca cel mai curat lac din Filipine, Lacul Kayangan este, fara indoiala atractia principala.

Siargao

Siargao, o insula plina de nuca de cocos din Mindanao si pe langa faptul ca este o destinatie de navigare renumita, Siargao are multe de oferit.

Un tur insular este limitat la trei insule distincte: Naked, Daku si Guyam. Aceste insule sunt doar la o scurta plimbare cu barca departe de Siargao, ceea ce inseamna ca ajungeti in jumatate de zi.

Un alt loc care merita vizitat in Siargao este faimosul Magpupungko Rock Pool. Aceasta se afla la o ora si jumatate de mers cu masina de zona turistica. Piscinele cu maree imita atat de bine marea incat cei mici se vor distra fara sa simta diferente. Tayangban Cave Pool este, de asemenea, demn de mentionat. Este un loc nou descoperit, cu apa turcoaz, perfecta pentru o baie relaxanta.

viewscnt

Din aceeași categorie