4 orase din Elvetia ideale pentru un city break de primavara

4 orase din Elvetia ideale pentru un city break de primavara

Elvetia are Alpii, multa vegetatie si lacuri magice, dar si atatea orase frumoase ce merita explorate de catre calatorul pasionat de a afla cate un pic despre fiecare tara. Pastrati degetul apasat pe scroll si urmariti variantele propuse de noi. 4 orase pe care le-ati putea vizita intr-un city break de primavara. Fiindca nu este asa, lunile acestea temperatura este perfecta pentru o plimbare pe jos si scapati si de aglomeratia din timpul verii.

Berna

Capitala Elvetiei este o destinatie atat de subevaluata incat doar cativa stiu cat de uimitoare este cu adevarat. Asteptati-va la strazi inguste, cladiri medievale, turnuri arhaice si fatadele din gresie. Oraşul vechi este atat de magic ncât aa fost chiar numit sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Acesta este unul dintre cele mai bine conservate centre istorice din tara si ofera experiente unice pentru tot felul de calatori. Iubitorii de natura vor petrece clipe frumoase in gradina botanica, in timp ce piata saptamanala colorata poate topi chiar si cel mai dur suflet.

St. Moritz

Ghetari impresionanti, varfuri inzapezite si paduri luxuriante. Asta veti obtine in St. Moritz, una dintre cele mai renumite destinatii de iarna din lume. Acest mic oras a gazduit Jocurile Olimpice de iarna si locul pentru entuziaşstii de schi.

Cabanele, deliciosul vin fiert si mancarurile elvetiene gustoase sunt doar cateva din celelalte motive pentru a vizita acest loc cel putin o data. Daca va place mai mult vara, atunci sporturile de ap, drumetiile sunt alternative de a va petrece timpul.

Zermatt

Indiferent daca cautati schi, alpinism, drumetii, aer curat Zermatt are totul. Acesta nu este un loc pentru cei leneşsi, deoarece vehiculele pe benzina sunt interzise aici. Daca nu va deranjeaza mersul pe jos, bucurati-va de peisajul uimitor.

Zermatt găzduieşte, de asemenea, cel mai faimos vârf alpin din Elveţia, Matterhorn, iar acest loc oferă activităţi de vară şi de iarnă vizitatorilor de toate vârstele.

Zürich

Un alt oras elvetian care sa apara pe lista voastra de calatorii este Zürich. Este renumit pentru spiritul sau si ritmuri frenetice, acest oras imbina cultura cu afacerile si o viata de noapte intensa. Casele breslelor emblematice, reputatia spatiiilor culturale, precum si arhitectura moderna, definesc spiritul acestui loc fantastic. Turistii in cautarea diversitatii, in Zürich pot gasi de la peisajele urbane la orasele rurale .

viewscnt

Din aceeași categorie