5 orase pe care sa le vizitati in timpul iernii. City break-urile au un pret avantajos acum!

5 orase pe care sa le vizitati in timpul iernii. City break-urile au un pret avantajos acum!

Iarna nu ar trebui sa fie un impediment pentru calatoriile noastre in lume.Fiti deschisi la noi experiente, iesiti din zona de confort, chiar daca v-ati culcusii in paturi groase si nu ati mai iesi afara pe asa o vreme geroasa. Europa este incantatoare si in anotimpul alb, noi am gasit cateva orase si pe alte continente care se bucura de temperaturi cu + grade. Promitem culoare, diversitate si cultura, iata 5 orase pe care sa le vizitati intr-un city break:

Dubai

Dubai este orasul cel mai vizitat din Orientul Mijlociu, atmosfera sa atragand tot mai multi turisti an de an. Evitati perioadele aglomerate din vara, plajele sunt pline de localnici si alti calatori. Cea mai potrivita perioada pentru a face rezervare la unul dintre hotelurile de aici este cuprinsa intre lunile noiembrie-martie. Tot atunci puteti gasi si oferte mult mai ieftine. Chiar daca cerul este brazdat de zgarie nori, iar seara luminile pun stapanire pe Dubai, nimic din tot ce inseamna istoria, cultura si gastronomia acestui oras nu seamana cu New York sau Las Vegas.

Lisabona

Capitala Portugaliei este unul dintre cele mai frumoase orase, iar dupa noi cel mai interesant, efervescent si colorat oras European. Lisabona poarta cu ea parfumul Oceanului Atlantic si a raului Tejo care indeamna la calatorii pea pa. Traieste in ritm de fado, iar oamenii sunt mai tot timpul zambitori. Poate clima blanda ii determina sa fie atat de pozitivi. „Baixa” sau "Orasul de Jos", Castelul São Jorge, Catedrala Santa Maria Maior, patiseria Pasteis de Belem sunt ingrientele unui city break reusit.

Salzburg

Austria este de basm in timpul iernii, nea care acopera strazile oraselor, Alpii cei fara de margini, pietele de Craciun creeaza o atmosfera magica. Iar Salzburg este unul dintre orasele acestei mici tari cu cele mai frumoase peisaje. Cladirile baroce si centrul vechi, unul dintre cele mai bine pastrate si sit UNESCO merita fotografiate. Inscrieti-va la un tur ghidat prin prin oras, asa veti putea cunoastea povestea locului.‘’Orasul de sare’’, asa cum il numesc localnicii, datorita minelor de sare din imprejurimi este o destinatie care nu trebuie ratata nici in 2019. Includeti o calatorie cu funicularul, o vizita la Palatul Mirabell sau mergeti la Fabrica de Bere Stiegl.

Miami

De ce nu? O calatorie in acest oras tanar si incantator poate fi o aventura extraordinara de care sa va amintiti toata viata. Orasul este cunoscut in toata lumea ca fiind locul unde distractia este garantata. Hoteluri Art Deco, restaurant la moda, cluburi la inaltime, unele dintre cele mai bune plaje din America si lista poate continua cu ingredientele care fac din acest loc unul ravnit. Sezonul ideal in care sa calatoriti spre Miami incepe din noiembrie pana in aprilie. Vizitatorii din alte tari mai reci aleg aceasta destinatia pentru temperaturile positive din termometre, 20 de grade ziua.

Sevilla

Cele 16-20 de grade Celsius pe care le arata termometrul in Sevilla fac din acest oras o destinatie care nu trebuie ratata iarna. Luati cu voi aparatul de fotografiat, Sevilla este unul dintre cele mai architecturale orase ce merita atentia voastra. Mancarea delicioasa, orasul in sine, atractiile turistice fac din capitala Andaluziei locul de vacanta ideal, chiar si pentru 3 zile. Nu uitati, in aceasta perioada preturile pot fi mai ieftine si cu 30-50%.

viewscnt

Din aceeași categorie