5 plaje din Thailanda mai putine stiute, dar spectaculoase

5 plaje din Thailanda mai putine stiute, dar spectaculoase

Thailanda este o destinatie atragatoare pentru multi turisti, aceia care cauta frumusetea salbatica a locurilor exotice. Preturile, destul de accesibile, sunt un plus in alegerea unei vacante pe aceste taram cu plaje nesfarsite si resorturi incredibile. Cultura si bucataria locala sunt alte motive intemeieta care ii indeamna pe calatori sa strabata distante mari pentru a se bucura de o noua destinatie de calatorie.

Plaja Thongtakian, Koh Samui

Cunoscuta sub numele de "Silver Beach", Thongtakian Beach este una dintre cele mai frumoase plaje de vizitat pe Koh Samui. Mica plaja are nisip alb si ape de cristal, cu siguranta va deveni o favorita printre turisti. Frumusetea plajei este data si de dealurile si rocile care o inconjoara. Turistii care ajung aici se pot desfata la unele dintre cele mai bune restaurante, iar setea poate fi potolita intr-unul dintre beach-baruri. Nu parasiti insula pana nu ati vazut aceasta plaja!

Plaja Haad Rin, Koh Phangan

Oamenii din intreaga lume au auzit de legendarele petreceri care se petrec in Koh Phangan. Cu 30.000 de vizitatori care vin la petreceri, plaja Haad Rin este pauza de baie, de soare si petreceri pana la rasarit. Petrecaretii vor aprecia acest colt de natura, unde muzica rasuna in difuzoare si se desfasoara tot felul de petreceri tematice, care pot tine si cateva zile.

Thong Nai Pan Noi

Exista doua plaje una langa alta, care formeaza un golf dublu, Thong Nai Pan Noi si Thing Nai Pan Yai. Cea mai aglomerata dintre plaje este Thong Nai Pan Noi, care este foarte frumoasa si are ape limpezi, perfecta pentru sesiuni lungi de inot. Thing Nai Pan Noi are un pic de statut legendar printre multi vizitatori datorita atmosferei sale. Alaturi de plaja sunt diverse baruri care au muzica veche, precum si cateva baruri reggae. Exista, de asemenea, diferite magazine de tatuaje, de unde turistii pot pleca cu o amintire aproape permanenta.

Hat Sai Kaew, Koh Samet


Este cunoscuta sub numele de Diamond Beach, Hat Sai Kaew fiind cea mai lunga plaja de pe Koh Samet. Masoara 780 de metri si totul aici se potriveste ca intr-o fotografie perfecta. Nisipul este aproape alb ca zapada, iar apa are culoarea verde-albastru. Turistii pot incerca diverse sporturi pe plaja, cum ar fi: windsurfing, jet-ski si snorkeling. Exista, de asemenea, o selectie buna de restaurante si baruri pe plaja, care serveste preparate din bucataria thailandeza.

Plaja White Sand, Koh Chang

Plaja este destul de lata, asa ca daca doriti sa jucati volei pe plajă, aceasta este locatia perfecta, cu nisipuri de aur si apa curata. Este, de asemenea, un loc idilic pentru a petrece ceva timp in lumina soarelui de dupa-amiaza. Important, aici e liniste, va aflati intr-un parc national, asa ca sportivii nautici sunt tinuti departe. Exista, totuşi, cativa localnici care merg pe plaja ca sa isi vanda produsele locale si pot fi destul de persistenti, insa nu ca la noi.

viewscnt

Din aceeași categorie