Barbatii cu muschi nu sunt cei mai buni iubiti. Ce secret ascund in spatele unui trup bine lucrat

Barbatii cu muschi nu sunt cei mai buni iubiti. Ce secret ascund in spatele unui trup bine lucrat

Femeile sunt fascinate de un trup bine lucrat insa nu isi dau seama de riscurile pe care un astfel de barbat le poate prezenta intr-o relatie serioasa. Cercetatorii au descoperit lucruri nu prea placute.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Westminster din Marea Britanie au cercetat un subiect care nu pare prea serios, insa ei l-au tratat stiintific si au facut niste descoperiri interesante.

327 de barbati britanici heterosexuali au fost supusi unor serii de teste si chestionare pentru a afla trasaturile de caracter comune. Se pare ca barbatii care au muschi si sunt bine definiti au si multe idei preconcepute despre femei, sunt sexisti si au chiar o ostilitate fata de femei, astfel fiind un material nu prea bun pentru o relatie serioasa.

Exista o corelatie puternica intre barbatii puternici, cu fizic bine dezvoltat prin efort fizic sustinut si parerile sexiste. Aceste pareri isi au radacinile in rolurile traditionale ale xeselor. Barbatii de acest gen pastreaza credinte vechi despre femei si nu percep pozitiv egalitatea intre sexe.

Ei plaseaza femeila la cratita pentru ca e sexul slab, imbratiseaza stereotipurile masculine traditionale care includ aspectul fizic masculin, musculos care denota putere pe toate planurile.

In principal se pare ca barbatii care au crescut cu preconceptii sexiste fac tot posibilul sa fie masculini, sa fie definiti si lucrati la sala pentru a mentine vie ideea despre sine de barbat adevarat.

viewscnt

Din aceeași categorie