Destinatii in luna lui Marte. 3 idei pe care sa le pui in aplicare fara regrete

Destinatii in luna lui Marte. 3 idei pe care sa le pui in aplicare fara regrete

Vine primavara, si odata cu ea ne revine pofta de viata si de calatorii prin lume! Fortam noul anotimp cu destinatii in luna lui Marte, locuri cu talc, orase efervescente si insule de turcoaz nesfarsit. Voi pe care ati alege-o dintre urmatoarele 3 vacante de vis pe care sa le indepliniti luna ce urmeaza?

Dublin, Irlanda

O vizita in Dublin este intotdeauna distractiva, cu pub-urile sale prietenesti si localnicii si mai prietenosi gata sa impartaseasca o poveste cu tine. ÎIn luna martie, Irlanda sarbatoreste Ziua Sfantului Patrick, iar in Irlanda au loc numeroase festivitati. In Dublin, o destinatie populara este Depozitul Guinness, unde vizitatorii invaă acum sa toarne o halba cu bere si sa se bucure de viziunea orasului la 360 de grade de la Gravity Bar. Zona Temple Bar este locul 1 al pub-urilor, viata de noapte si divertisment. Pentru un mediu mai linistit, Phoenix Park este perfect, aici aflandu-se si gradina zoologică din Dublin, Castelul Ashtown si resedinta presedintelui irlandez. Daca sunteti destul de norocosi sa explorati restul tarii, sunt multe de vazut. Stancile uimitoare din Moher, Parcul National Killarney, Inelul Kerry si micile orase recunoscute pentru ospitalitatea irlandeza.

Polinezia Franceza

Aceste insule exotice, cu plaje cu nisip alb şi negru, paduri luxuriante, vreme tropicala si mari turcoaz au atras vizitatori inca din cele mai indepartate timpuri. Insusi artistul francez Paul Gauguin a fost captivat de frumusetea Marquesas, unul dintre arhipelagurile care include, de asemenea, insulele Austral, Gambier, Tuamotu, un total de 118 insula. Insula principala, cu cea mai mare parte a populatiei din Polinezia franceza si oraşul Papeete, este Tahiti, locatia aeroportului international Faa'a. Recoltarea perlelor este o industrie importanta aici, iar Muzeul Pearl Robert Wan din Papeete isi explica istoria si prezinta perle negre rare, precum si una dintre cele mai mari perle gasite vreodata. Insulele sunt locuri ideale de scufundari si snorkeling, cu pesti colorati, testoase marine si recife de corali. Surf0ul, kite surfing-ul inotul in lagunele calde sunt de asemenea activitati preferate. Bora Bora este o destinatie frecventa a calatorilor spre Polinezia Franceza pentru un motiv bun. Insula vulcanica este la mai putin de o ora de zbor de la Tahiti si detine complexul InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso.

Agrigento, Sicilia

Pe un deal cu vedere la ruinele orasului vechi Akragas se afla Agrigento, in zona rurala din apropierea coastei sudice a Siciliei. Agrigento's Valle dei Templi, sau Valea Templelor, este o colectie incredibila de sapte temple grecesti vechi din secolele VI si XV. Este una dintre cele mai mari atractii turistice din Sicilia, precum si un monument national al Italiei. Situl principal este Templul Concordiei, cel mai mare si cel mai bine conservat templu grecesc descoperit pana in prezent. Ruinele sunt in contrast cu cladirile modern, dar plajele plaseaza apele cristaline ale. Un punct de intalnire pentru turisti este Via Atenea, principala fasie a orasului care trece prin centrul sau medieval si unde gasiti magazine, trattorii. In luna martie, sosirea primaverii este sarbatorita cu Festivalul Florilor de Migdal. Fondat in 1934, este unul dintre cele mai cunoscute evenimente din Sicilia, sarbatorind inflorirea copacilor de migdale, care acopera mediul rural din Agrigento. Multimile vesele, trupele muzicale si grupurile umplu strazile timp de o saptamana, cu parade traditionale si spectacole live.

viewscnt

Din aceeași categorie