Scotia scoate la vanzare pamantuile de pe coasta Shetland. Pentru suma de 350.000 de dolari oricine poate avea o insula privata!

Scotia scoate la vanzare pamantuile de pe coasta Shetland. Pentru suma de 350.000 de dolari oricine poate avea o insula privata!

Insula privata este sa-i spunem o fantezie rezervata, de obicei, starurilor de la Hollywood, magnatilor si oamenilor de afaceri. Insa, visele pot deveni realitate, cel putin in Scotia, unde cei indragostiti de aceste meleaguri pot cumpara o mica insula in largul coastei Shetland. Suma este de aproximativ 350.000 de dolari, adica 309.000 de dolari, echivalentul unui case de lux in Bucuresti.

Langa, este un insula de 63,75 de hectare din Insulele Shetland, care sunt la 70 de mile nord de varful cel mai nordic al Scotiei. Insulele mici de ierburi sunt gazduite de doua ruine de cabana, un lac si vedere la coastele stancoase ale arhipelagului Shetland. Ultimii locuitori din Langa au plecat in anul 1934, dar o plimbare rapida cu barca va va duce in satul de coasta Walls, pentru socializare.

Toate acestea pot fi cumparate pentru pretul de 350.000 de dolari. Exista totusi cateva lucruri de luat in seama. Unu, Shetland nu este Bahamas, asteptati-va la multa ploaie si vant. De asemenea, nu exista energie sau instalatii sanitare.

O alta provocare este ca legile strictede dezvoltare ale Scotiei va vor impiedica sa construiti prea mult pe insule, dar vi se va permite sa construiti o a treia cabana, cladiri agricole, panouri solare, o moara de vant si un nou dig.

Ideea de ava reconstrui viata pe o insula pustie in Oceanul Atlantic de Nord, nu este cea mai nebuna investitie.

viewscnt

Din aceeași categorie