Top 3 plaje din Spania pe care sa le cautati in 2020

Top 3 plaje din Spania pe care sa le cautati in 2020

O destinatie europeana populara de vacanta, Spania este renumita pentru cultura, preparate culinare, muzica si peisajul natural uimitor. Nu este niciun secret faptul ca plajele sale atrag turistii in cautarea relaxarii la soare. Cu atat de multe plaje, linia de coastă a Spaniei este la fel de diversa si frumoasa. Tocmai de aceea ne-a fost foarte greu sa selectam un top 3 plaje neaparat de vazut in vara 2020. Iata care sunt acestea:

La Concha, San Sebastian

In topurile site-ului TripAdvisor, La Concha a fost desemnata cea mai frumoasa plaja din Europa. Plaja Scoicii, asa cum mai este numita datorita formei sale se afla intr-un idilic oras spaniol, in San Sebastian, un loc mirific, perfect pentru vacanta. Cu asa reputatie, La Concha este desigur si aglomerata, in special in lunile de vara, atunci cand toata lumea este in concediu. Dar zilele de primavara si de inceput de toamna sunt perfecte pentru a va delecta in acet mic golf, cu temperature placate si preturi mult mai mici.

Bolonia

Neatinsa si idilica, Playa de Bolonia este plaja aceea unde veti regasi linistea, fiindca se afla intr-un sat de pescari. In plus, fasia de nisip gazduieste ruinele oraslui roman Baelo Claudia. Este locul favorit al spaniolilor, dar castiga popularitate si printre turistii internationali. Oricum, aceasta este o bijuterie naturala ascunsa la limita Parcului Natural Estrecho. Satul, de asemenea, este incantator, neacaparat de influentele moderne, asezarea isi pastreaza farmecul. Surferii se vor regasi si ei pe aceasta plaja, aici existand cateva scoli de surf cunoscute. Nu este asa ca nisipul alb si vegetatia de-a lungul golfului, linistea si dunele de nisip sunt tot ce ati avea nevoie pentru o zi reusita?

Maspalomas, Gran Canaria

Sofisticata si eleganta, plaja Maspalomas se afla in partea de sud a Gran Canaria. O uriasa intindere de 6 kilometri de nisip auriu, care are o latime incredibila de 100 de metri in unele puncte. Maspalomas este inconjurata de un peisaj desertic, cu dune uriase de nisip care va face sa para ca sunteti undeva in desertul Saharei. Auriul dunelor si albastrul marii creeaza peisaje spectaculoase, asemenea unui miraj. Insa, trezirea e data de briza marii racoroase. Maspalomas este o plaja excelenta pentru cei in cautarea unui loc retras, potrivit deopotrivi pentru familii, fiind un spatiu in care fiecare turist se va integra.

viewscnt

Din aceeași categorie