Unde calatorim in martie? 6 destinatii mult mai frumoase la inceput de primavara!

Unde calatorim in martie? 6 destinatii mult mai frumoase la inceput de primavara!

Unde sa mergem in vacanta in luna martie? Este simplu: florile sunt inflorite, incep festivalurile, sarbatorile locale, se deschid pietele locale, iar temperaturile pozitive fac ca aceasta luna sa fie un moment minunat pentru a vizita diverse parti ale globului. Iata 6 destinatii de tinut minte, de bifat pe harta si pe care sa le explorati cel putin o data in viata:

Grecia

Grecia are literalmente sute de insule mici, tocmai bune pentru descoperire. Iata unul dintre motivele care sa te aduca aici. Cunoscuta pentru multitudinea de ruine stravechi, sate in alb, plaje însorite, bucatarie gustoasa si atmosfera prietenoasa, nu este de mirare ca Grecia este una dintre destinatiile ce se mentin in top 10 preferate. Faceti un exercitiu de imaginative: ruinele albe in lumina soarelui ce stralucesc sub cerul albastru, in timp ce tarmurile Marii Egee se indreapta spre coasta fara sfarsit. Iar grecii stiu cum sa traiasca fiecare minut, muzica va poate inspira, iar peisajele sunt demne de mari pelicule cinematografice.

Japonia

martie in Japonia inseamna inca zapada pe crestele inalte ale muntilor care incadreaza Tara Soarelui Rasare. Insa, la altitudini mai mici fulgii de nea sunt inlocuiti de petalele delicate ale florilor de ciresi. In intreaga tara, fiecare oras sarbatoreste Hanami, Festivalul Ciresilor Infloriti.

Antigua, Guatemala

Orasul colonial Antigua este renumit pentru procesiunile sale care se vor desfasura pana pe 1 martie. Cu toate acestea, vizitarea dupa saptamana cea mare inseamna ca veti gasi cazare mai usor, iar vremea este insorita si calda. Puteti gasi, de asemenea, unele oferte de ultim moment cu preturi mai mici.

Insulele Canare, Spania

Insulele Canare au un farmec aparte, si asta nu doar vara, chiar in pragul primaverii sunt o destinatie bine aleasa. In luna martie, insulele experimenteaza o vreme perfecta, cu peste 20 de grade Celsius, chiar sit imp excellent pentru plaja. De altfel, lunile de primavara si toamna sunt indicate daca vreti sa va bucurati d elinistea insulara si nu de zgomotul turistilor.

Havana, Cuba

Havana ori o adori ori nu iti doresti sa ajungi aici niciodata! Noi facem parte din categoria care este fascinata de acest taram. Havana este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, un loc plin de culoare si atmosfera. Lunile de primavara sunt ideale pentru o calatorie in Cuba, mai ales ca spre sfarsitul lunii intreaga tara sarbatoreste. Asadar, veti avea timp sa va familiarizati cu atmosfera incendiara, dansuri si petrecerile havaneze.

Buenos Aires, Argentina

Un alt loc c emerita vizitat, oricand, dar ideal in luna martie este Buenos Aires. AAflat in emisfera sudica, lunile de primavara aduc vreme blanda, frunzis colorat si preturi mai mici. martie este, de asemenea, luna Festivalului International de Cinema Independent din Buenos Aires, care va avea loc in perioada 18-29 martie.

viewscnt

Din aceeași categorie