Vacanta de lux. 5 locuri ideale pentru o pauza binemeritata

Vacanta de lux. 5 locuri ideale pentru o pauza binemeritata

Mentinerea unui oarecare echilibru intre locul de munca si viata sociala poate fi dificila. Prin urmare, avem nevoie de pauza, de indepartarea de haosul cotidian si de evadarea in cele mai frumoase locuri de vacanta. Poate fi un sat romanesc asezat la poalele muntilor, poate fi o plaja exotica, o insula sau chiar un oras interesant. O vacanta buna poate fi oriunde credeti ca va veti simti bine, iar stresul va disparea.

Desi, calatoriile au un anumit buget in care sa ne incadram, uneori, in viata, vine acel moment in care pariati totul pentru o vacanta de lux. Chiar micile economii de peste an va dau un start bun. Rezervarile inainte cu cateva luni pentru destinatia dorita, ofertele de la Targul de Turism sau abonarea pe site-urile de calatorii pentru a prinde oferte last minute sunt cateva dintre modalitatile care va aduc mai aproape de vacanta de lux.

Prin urmare, iata mai jos o lista cu 5 locuri ideale de lux pentru o pauza binemeritata:

Statiunea Zermatt, Elvetia - Resortul Riffelalp 2222M

Inca suntem la inceput de martie, iar valul de frig recent incurajeaza iubitorii muntelui sa aleaga statiunile montane. Daca definitia dumneavostra de relaxare include schi, zapada si un foc in semineu in locul plajei, atunci acesta este locul pe care sa il alegeti pentru o vacanta de vis.

Elvetia, in special Zermatt sunt destinatiile preferate printre pasionatii sporturilor de iarna. Resortul Riffelalp 2222M va va determina sa ramaneti mai multe zile decat cele programate, chiar daca nu sunteti atat de priceputi la schi.

Managerii complexului au gandit acest spatiu ca un loc de relaxare pentru trup si minte. Ofera vederi uimitoare ale muntilor, turistii se pot inscrie la activitati distractive, au o bucatarie excelenta, camere de lux si piscine cu apa incalzita, toate intr-un singur loc.

Burj Al Arab Jumeirah, Dubai

In ultimii ani, Dubai a devenit una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta printre turisti. Serviciile ireprosabile, caldura si soarele pe cer 365 de zile, uimitoarele insule palmieri, posibilitatile de shopping sunt cateva dintre motivele pentru care oamenii cauta aceasta tara. Burj Al Arab se afla adesea pe primele locuri in topurile rezervarilor de peste an. Acest loc este cunoscut ca fiind printre cele mai luxoase hoteluri din lume si nu este greu de inteles de ce. Acest hotel de 7 stele este situat pe insula proprie si este format din doua piscine gigantice, 32 apartamente de lux si 9 restaurante cu preparata fine.

Spa-ul si plaja sunt locurile de relaxare perfecte. Hotelul ofera oaspeilor sai acces gratuit la sporturile de apa si la centru spa. Arhitectura si designul din interiorul hotelului fac sa para un loc din filmele de la Hollywood, cu gadget-uri complet echipate, facilitati de inalta calitate, vederi uimitoare si ferestre mari.

Four Seasons, New York - o metropola fascinanta

Start spreadin' the news, I'm leavin' today/ I want to be a part of it/New York, New York. Asa cum spune cantecul interpretat de Frank Sinatra, New York este fascinatia multora dintre noi, care aleg sa paraseasca orasul natal pentru aceasta metropola.

O oprire de lux in acest magnific oras este, cu siguranta, Hotelul Four Seasons care poate oferi cea mai buna vacanta de lux pe care o puteti obtine vreodata. Arhitectura hotelului poate fi descrisa perfect ca definitia vizuala a maretiei - candelabre uimitoare si podele stralucitoare din marmura. Hotelul ofera si cea mai buna locatie din Manhattan, preparate culinare uimitoare si tratamente spa multiple.

Le Chateau De Feuilles, Seychelles – fascinatia locurilor exotice

Da, Seychelles este o alta comoara turistica, un loc in care sa te regasesti, sa lenevesti pe plaja cu un cocktail si sa faci sesiuni de scuba diving.

De altfel, acest loc este plin de plaje cu nisip alb si este cunoscut ca locul perfect pentru o evadare romantica de lux. Este izolat, iar arhitectura, destul de simpla, adauga o atmosfera linistita oferita de Le Chateau De Feuilles. Golf, plaja 24/24, mese preparate de cei mai renumiti sefi bucatari, servicii incredibile si locuri salbatice de explorat.

Daca va plac destinatiile exotice, frumusetea salbatica a acestora si aventura, Seychelles este locul pe care sa il cautati.

Insula Cocoa Como, Maldives si apele sale turcoaz

Maldivele sunt cunoscute ca fiind una dintre cele frumoase destinatii din lume, asta datorita mediului sau natural, frumos si relaxant. Numarul localnicilor este atat de mic, in comparatie cu meleagurile intinse, incat veti simti ca sunteti singuri.

Prin urmare, locatia este perfecta pentru cei care au nevoie de o evadare si de un loc de meditatie. Statiunea dispune de pana la 33 de vile de lux, care sunt inconjurate de apa fiind accesibile numai cu barca. Un mod interesant de a va caza, va fi ca si cum ati dormi in ocean, mai ales ca unele dintre resorturi au si camere in apa, cu vedere la recife.

Aceste vile sunt aerisite si ofera un mediu foarte linistit oaspetilor sai. Diverse activitati sunt puse la dispozitia oaspetilor. Ore de yoga, tratamente spa, scufundari de recife si navigatie sunt cateva dintre ele. Meniul este divers si bogat in arome, turistii avand mai multe optiuni, inclusive fructe de mare, legume sau specific indian.

viewscnt

Din aceeași categorie