FoodPro Preloader

Meciurile verii sunt la Prima TV! Chelsea - O. Lyon și Atletico Madrid - Inter, in direct, la Prima TV

Două amicale de vis, Chelsea vs Olympic Lyon și Atletico Madrid vs Inter vor fi transmise de Prima TV marți și sâmbătă începând cu ora 22.00.

 

Prima TV difuzează 2 meciuri din cadrul celui mai puternic turneu amical inter-cluburi International Champions Cup. Astfel, marți 7 august și sâmbătă 11 august, de la ora 22.00,Prima TV difuzează meciurile live Chelsea – Olympic Lyon și repectiv Atletico Madrid – Inter Milano.

Înfruntarea dintre Chelsea și Olympic Lyon va fi marți, de la ora 22.00, pe stadionul Stamford Bridge din Londra. Sâmbătă, 11 august, de la ora 22.00 Atletico Madrid o va întâmpina pe Inter pe noul stadion din Madrid - Wanda Metropolitano.

Aceste meciuri fac parte din International Champions Cup, în care cele mai tari echipe de club din Europa se pregătesc în meciuri amicale pentru noile sezoane.

Cele două partide pot fi urmărite în direct la Prima TV marți,7 august, și sâmbătă, 11 august, începând cu ora 22.00. Nu rata confruntarea campionilor, pentru că cei mai buni joacă din prima ... la Prima Tv!

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU