Mihai Leu, diagnosticat cu cancer: este slabit si a fost operat

Mihai Leu, diagnosticat cu cancer: este slabit si a fost operat

Fostul mare campion de box şi raliu Mihai Leu (46 de ani) trece prin momente grele. El ar fi fost diagnosticat cu o formă rară de cancer.

Mihai Leu a fost supus în urmă cu aproape o lună unei intervenţii chirurgicale la rect, la spitalul Fundeni, din Bucureşti. Zvonul că ar fi bolnav de cancer s-a răspândit rapid, dar Mihai a ţinut să precizeze că starea lui de sănătate este una bună.

Mihai Leu a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că operaţia a decurs bine: „Acum mă simt mai bine, gândesc optimist. Nu ştiu dacă tumoarea din zona rectala a fost malignă sau benignă. M-am operat şi am încredere în medici. O vreme voi sta cuminte în pat, dar la Raliul Aradului, din 8-9 mai, voi fi prezent. Trebuie să ajung acolo!”.

„Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că mă simt foarte bine. Medicii mi-au spus că sunt perfect sănătos. Acum, sunt acasă, la Hunedoara, unde mă recuperez după o operaţie la rect. De la o zi la alta recuperarea decurge tot mai bine. A fost o intervenţie chirurgicală reuşită şi ţin să le mulţumesc doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă”, a mărturisit Mihai Leu, pentru Sportnews.ro.

viewscnt

Din aceeași categorie