Top 5 zodii de barbati afemeiati! De ce nativi este bine sa te feresti

Top 5 zodii de barbati afemeiati! De ce nativi este bine sa te feresti
Barbatii se nasc cu un instinct de vanator, insa atunci cand se uita mai mult dupa alte fete decat dupa partenera de viata exista o mare problema. Aceasta latura de cuceritor a barbatului este influentata si de semnul zodiacal in care s-a nascut. Iata un top al celor mai afemeiati barbati din horoscop, in functie de zodie.

LOCUL 5: LEU

Te va surprinde acest loc pentru sarmantul Leu, insa acesta tinde sa fie mai degraba fidel decat fustangiu. Asta nu il transforma insa intr-un sfant, dovada ca este pe locul 5 in topul celor mai afemeiati barbati. Leilor le place sa cucereasca prin epatare, facand piruete in fata femeii pentru a cadea in plasa.

LOCUL 4: TAUR

Barbatii Tauri sunt extrem de afemeiati. Acestia se gandesc toata ziua la urmatoarea cucerire si pana nu reusesc sa se culce cu femeia din gandul lor nu se lasa. Acestia respecta in acelasi timp o relatie serioasa, putand fi si persoane fidele. Daca simte ca nu este suficient de apreciat in relatia de cuplu nu va avea nicio problema sa isi caute consolarea in alta parte.

LOCUL 3: SCORPION

Cu un pahar de sampanie, aer misterios si trei vorbe dulci, barbatii Scorpioni le innebunesc pe toate femeile. Scorpionul mai degraba cucereste si abandoneaza, dar tot afemeiat se numeste si asta. Chiar daca nu se culca cu toate femeile pe care le vrajesc, barbatii Scorpion pot fi considerati lejer niste fustangii.

LOCUL 2: RAC

Cu toate ca Racii au un aer mai degraba de persoane timide, comode, acestia sunt total diferiti cand vine vorba de escapadele lor amoroase. Racii insala mult si insala des ascunzandu-se sub masca de persoane sensibile, victimizandu-se foarte bine de fiecare data. Racul le cucereste pe femei tocmai cu atitudinea de barbat cuminte si la locul sau, însă abia atunci cand te apropii mai mult de el poti descoperi ce-i poate pielea.

LOCUL 1: VARSATOR

Barbatii nascuti in zodia Varsator isi schimba partenerele de sex mai ceva decat se schimba painea pe rafturile din magazine in fiecare zi. Varsatorii nu pot fi stabili emotional, iar asta ii face sa isi concentreze atentia mai mult pe aventuri de-o noapte decat pe relatii cu inelul pe deget. Sunt cei mai fustangii din toate zodiile masculine.
viewscnt

Din aceeași categorie