4 sfaturi utile pentru ca locuinta ta sa miroasa a nou

4 sfaturi utile pentru ca locuinta ta sa miroasa a nou

Fie ca vin din frigider, dinspre cosul de gunoi sau din canapeaua din living, mirosurile neplacute pot fi indepartate rapid si cu usurinta daca urmati cateva sfaturi practice. Odata identificata sursa mirosului urat, lucrurile devin mult mai simple, spun expertii in curatenie.

Primul sfat vizeaza frigiderul in care, de multe ori, uitam alimente al caror termen de valabilitate a fost depasit sau recipiente cu mancare de cateva zile. Neglijenta nu face decat sa strice calitatea aerului din interior si, in unele cazuri, din intreaga bucatarie, asa ca trebuie sa luam masuri din timp.

Daca ati curatat frigiderul si ati aruncat gunoiul si totusi nu va place atmosfera din bucatarie, trebuie sa va indreptati atentia asupra masinii de spalat vase. De obicei, acumuleaza reziduuri si bacterii urat mirositoare. Dar totul poate fi indepartat cu doua cesti de otet din vin alb turnate in locul detergentului. Otetul este un dezodorizant natural si va curata masina.

Ultimele doua sfaturi practice implica folosirea ierburilor aromatice si a alcoolului. Primele vor fi puse intr-un vas cu apa clocotita, alaturi de cateva felii de lamaie. Camerele se vor umple de mirosuri placute,

La randul sau, vodca poate fi folosita pentru curatarea draperiilor si canapelelor. In plus, este si un dezinfectant natural. Asa ca nu ezitati sa folositi un spray cu vodca atunci cand faceti curatenie generala.

viewscnt

Din aceeași categorie